Skip to main content

Commercial laten maken

Een hoge kwaliteit commercial, voor een betaalbare prijs!

Commercial maken

Een commercial laten maken is de manier om uw product, dienst of software onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Commercial video’s zijn een erg populaire vorm van TV, YouTube of Social Media content omdat u binnen enkele seconden enorm veel kunt laten zien, vertellen en overbrengen. Een commercial, ook wel reclame video genoemd, wordt nog wel eens verward met het maken van een promotiefilm, product video of bedrijfsfilm. Hoewel er veel gelijkenissen zijn, zitten er ook wel een aantal belangrijke verschillen tussen. Zo is een commercial maken veel meer gericht op de verkoop(/conversie) van het product, dienst of bedrijf. Een promotiefilm richt zich meer op de (naams)bekendheid en een bedrijfsfilm op het (of een) bedrijfsverhaal. Zo zijn er verschillende video’s voor elke fase van de customer journey / aankoopproces.

Maar u kunt ook een TV, YouTube of Social Media commercial laten maken die zich richt op meerdere doelen, zoals bijvoorbeeld: naamsbekendheid, informatie overbrengen, een positief gevoel geven en conversie genereren. Het product, dienst of bedrijf moet zich daar alleen wel voor lenen. Een succesvolle commercial is namelijk kort en krachtig (in de meeste gevallen: 5 tot 25 seconden). Als u te veel wilt vertellen in zo’n reclamevideo, dan zal de kracht van het succes daardoor afnemen. Maar wat kort en krachtig precies inhoud, hangt altijd af van het product, dienst of  het bedrijf. Reclame video’s die vaak een stuk langer zijn dan 25 seconden zijn bijvoorbeeld politieke verkiezingscommercials, reclamevideo’s rondom kerst of commercials van zenders zelf voor bijvoorbeeld een nieuw programma.

Commercial laten maken

Wilt u een commercial laten maken? Dan helpen wij u graag verder. Wat uw doel(stelling) ook mag zijn, wij kunnen er een passend concept en bijbehorende videoproductie voor bedenken. Voor elke fase van het productie proces hebben wij vervolgens meerdere jonge talenten beschikbaar. Zo kunnen we in co-creatie met u als klant, tegen een betaalbare prijs, een gewenst eindproduct afleveren. Verder zal het project binnen Videobrouwerij altijd geleid worden door één vast aanspreekpunt. In de meeste gevallen is dat Ben Balvers, de eigenaar van Videobrouwerij.

Commercial kosten & mogelijkheden

Wilt u een reclamevideo laten maken door Videobrouwerij en bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer draaidagen of reclamevideo’s.

Commercial portfolio

Nieuwsgierig naar onze reclamevideo’s? Hieronder staan enkele voorbeelden.

Commercial laten maken commercial video maken reclamevideo reclame video laten maken 1

Specificaties

> Dienst: Commercial maken
> Publicatie: TV, YouTube, Social, Website
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
interviews, hostess /host, voice-over, logo animatie,
test-panel, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 25+ commercials

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen
Home » Commercial laten maken