Skip to main content

Commercial laten maken

Gemiddelde marktprijs: €998,-

Een Commercial bij Videobrouwerij: €798,-

Commercial maken

Commercials zijn uitermate geschikt voor in een reclameblok op televisie, als pre-roll op YouTube of als sponsored content op Facebook. Waar de vormen reportage en aftermovie meer richting branded content gaan, kunt u met een commercial uw boodschap persuasief communiceren. Kernachtig, doeltreffend en herhaaldelijk.

Commercial laten maken

Binnen Videobrouwerij kunt u een kleinschalige commercial bestellen. Bij een commercial ligt de focus op de executie van de productie. In samenwerking met de klant wordt een basis-script geschreven, waarin shots van tevoren worden uitgedacht. Daarbij wordt op locatie een simpele set opgebouwd, waar eventueel acteurs en producten gepresenteerd kunnen worden. Aanvankelijk van het budget kan er gekozen worden voor meerdere locaties of acteurs.

Commercial kosten & mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een commercial laten maken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier rechts boven in beeld.

Promotiefilm laten maken - promotiefilm maken - goedkope promotiefilm - promotiefilms

Specificaties

  • Product: Commercial
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 12 commercials

Prijslijst

Download hier onze Prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier