Skip to main content

Video maker inhuren

Breng jouw visie tot leven met een professionele video maker.

Wil je een video maker inhuren? Ontdek hoe Videobrouwerij jouw ideeën kan omzetten in boeiende en hoogwaardige videoproducties met een ervaren en creatieve video maker.

Waarom een video maker inhuren?

Het inhuren van een professionele video maker biedt de expertise en creativiteit die nodig zijn om jouw videoprojecten tot een succes te maken. Of het nu gaat om bedrijfsfilms, promotievideo’s, event video’s of andere videoproducties, een ervaren video maker zorgt voor hoogwaardige opnames die jouw verhaal effectief overbrengen. Een video maker brengt niet alleen technische kennis mee, maar heeft ook een scherp oog voor detail, wat resulteert in beelden die de aandacht trekken en vasthouden. Daarnaast zorgt een professionele video maker voor een efficiënte en stressvrije productie, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud van jouw project.

Aanpak en werkwijze

Met meer dan tien jaar ervaring in het leveren van professionele videoproducties voor diverse klanten, is Videobrouwerij de ideale partner om jouw videoprojecten te realiseren. Onze video makers zijn niet alleen technisch bekwaam, maar ook creatief en gepassioneerd over hun vak. Of het nu gaat om bedrijfsfilms, evenementen, promotievideo’s of andere projecten, wij hebben de expertise en toewijding om jouw visie tot leven te brengen. Bij Videobrouwerij garanderen wij de hoogste kwaliteit voor jouw opnames. Wij bieden een complete service aan, van de eerste conceptontwikkeling tot de uiteindelijke post-productie, waardoor jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Ons doel is om het productieproces voor jou zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Waarom een video maker inhuren bij Videobrouwerij?

Met meer dan tien jaar ervaring in het leveren van professionele videoproducties voor diverse klanten, is Videobrouwerij de ideale partner om jouw videoprojecten te realiseren. Onze video makers zijn niet alleen technisch bekwaam, maar ook creatief en gepassioneerd over hun vak. Of het nu gaat om bedrijfsfilms, evenementen, promotievideo’s of andere projecten, wij hebben de expertise en toewijding om jouw visie tot leven te brengen. Bij Videobrouwerij garanderen wij de hoogste kwaliteit voor jouw opnames. Wij bieden een complete service aan, van de eerste conceptontwikkeling tot de uiteindelijke post-productie, waardoor jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Ons doel is om het productieproces voor jou zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Kosten en mogelijkheden voor het inhuren van een video maker

Klaar om jouw project naar een hoger niveau te tillen met een professionele video maker? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen. Vraag een offerte aan, plan een afspraak of download onze prijslijst.

Liever direct iemand spreken? Neem dan contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

Video maker inhuren - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: Video maker inhuren
> Specialisme: Full-service, van A-Z

> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste montage: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering video: 1 tot 2 weken na ontvangst
> Review rondes: volledig naar wens
> Extra opties: voice-over, logo animatie, titelbalkjes, ondertiteling, 2D animatie, 3D animatie, sound effects, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 2.500+ video’s
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

FAQ – Meest gestelde vragen over Videomakers

1. Wat zijn de voordelen van een professionele video maker inhuren?

Het inhuren van een professionele video maker biedt veel voordelen voor bedrijven, ongeacht de grootte of sector. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Hoge Kwaliteit Productie: Een professionele videomaker beschikt over de vaardigheden en expertise om video’s van hoge kwaliteit te produceren, wat essentieel is voor een professionele uitstraling van je merk of project.
 2. Creatieve Expertise: Videomakers brengen creatieve ideeën en perspectieven naar de tafel, wat resulteert in visueel aantrekkelijke en boeiende video’s die je boodschap effectief overbrengen.
 3. Technische Knowhow: Een professionele videomaker heeft diepgaande kennis van camera-apparatuur, belichting, geluid en montage, wat resulteert in technisch superieure video’s.
 4. Efficiëntie en Tijdsbesparing: Het inhuren van een videomaker bespaart tijd omdat zij snel en efficiënt kunnen werken, waardoor jouw project op tijd en binnen budget wordt afgerond.
 5. Consistente Kwaliteit: Een videomaker zorgt voor consistentie in beeldkwaliteit en stijl gedurende het hele project, wat belangrijk is voor de algehele productie en merkpresentatie.
 6. Focus op Inhoud en Verhaal: Door de technische aspecten aan een professional over te laten, kun jij je concentreren op de inhoud en het verhaal van de video, wat de effectiviteit van je communicatie verhoogt.
 7. Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen: Een professionele videomaker kan snel inspelen op veranderende omstandigheden en onverwachte uitdagingen tijdens de opnames, wat zorgt voor continuïteit en kwaliteit.
 8. Toegang tot Geavanceerde Apparatuur: Videomakers hebben toegang tot en ervaring met geavanceerde camera-apparatuur en hulpmiddelen, wat de productiewaarde van je video verhoogt.
 9. Betere Post-Productie: Hoogwaardige opnames en creatieve input door een videomaker vergemakkelijken het bewerkingsproces, wat resulteert in een uiteindelijke video van hogere kwaliteit.
 10. Professioneel Netwerk: Een videomaker heeft vaak een netwerk van andere videoproductie-experts, zoals editors, geluidsontwerpers en animators, die kunnen bijdragen aan het succes van je project.

Nieuwsgierig wat onze video makers voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

2. Welke videoproducties zijn er allemaal en welke zijn het meest effectief?

In de afgelopen 10 jaar zijn we zo’n 150 verschillende bedrijfsvideoproductie soorten tegen gekomen. Hier hebben we onlangs een blog over geschreven met een beschrijving per videoproductie soort. In dat blog bericht komen we uiteindelijk tot deze top 10 videoproducties die elk bedrijf zou moeten hebben:

Dit zijn de 10 soorten video’s die elk bedrijf zou moeten bezitten, onze top 10 winstmakende bedrijfsvideo’s:

 1. Bedrijfsfilm (home page)
 2. Bedrijfsvideo’s (werkwijze pagina)
 3. Promotiefilms / Promotievideo’s (advertising)
 4. Product video’s / Service video’s (product / dienst pagina’s)
 5. Instructiefilms / Instructievideo’s (QR code in de e-mail)
 6. Testimonial video’s / Referentie films (klanten pagina)
 7. Wervingsvideo’s / Recruitment video’s (vacature pagina)
 8. Opleidingsvideo’s / Trainingsvideo’s (intranet)
 9. Aftermovies / Zakelijke vlogs (social media)
 10. Video registratie / Livestreams (social media)

Ontdek welke 150 bedrijfsvideoproducties er allemaal zijn in onze blog: Top 150 Winstmakende Bedrijfsvideo’s


Nieuwsgierig wat onze video makers voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

2. Hoeveel kost een video maker inhuren?

De kosten voor het inhuren van een videomaker kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn de belangrijkste elementen die de prijs beïnvloeden:

 1. Complexiteit en Lengte van de Video: Een eenvoudige, korte video kost minder dan een uitgebreide productie met meerdere scènes en complexe bewerkingen.
 2. Aantal Opnamedagen: Hoe meer opnamedagen er nodig zijn, hoe hoger de kosten voor zaken zoals locatiehuur, apparatuur en crew.
 3. Ervaring en Vaardigheden van de Videomaker: Een meer ervaren videomaker met een indrukwekkend portfolio kan hogere tarieven hanteren dan iemand met minder ervaring.
 4. Apparatuur: Het gebruik van professionele camera’s, lenzen, verlichting en audioapparatuur kan de kosten verhogen, maar resulteert in een hogere kwaliteit video.
 5. Locatie en Reiskosten: Opnames op specifieke of meerdere locaties kunnen extra logistieke kosten met zich meebrengen, zoals reis- en verblijfskosten.
 6. Speciale Vereisten: Extra kosten kunnen ontstaan als er speciale apparatuur nodig is, zoals drones, steadicams of gespecialiseerde verlichting.
 7. Postproductie: De bewerkingsfase, inclusief montage, kleurcorrectie, geluidssynchronisatie en het toevoegen van grafische elementen, speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke kosten.
 8. Scriptontwikkeling en Voorbereiding: De voorbereiding en het schrijven van scripts kunnen variëren in kosten afhankelijk van de benodigde tijd en expertise.
 9. Muziek en Voice-Over: Het gebruik van professionele muziek en voice-overs kan de kwaliteit van de video verbeteren en de kosten beïnvloeden.
 10. Flexibiliteit en Beschikbaarheid: De beschikbaarheid van de videomaker en de flexibiliteit in planning kunnen ook een rol spelen in de uiteindelijke kosten. Spoedopdrachten of opnames buiten reguliere uren kunnen extra kosten met zich meebrengen.

Nieuwsgierig wat onze video makers voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een video?

 

In ruim 10 jaar hebben wij onze werkwijze tot in detail geoptimaliseerd. Dit is een stap-voor-stap overzicht van onze werkwijze voor het maken van een videoproductie:

 1. Voorbespreking: We beginnen met een voorbespreking via telefoon, videovergadering of persoonlijke ontmoeting.
 2. Voorstel: Vervolgens sturen we je een e-mail met verschillende videoproductie-opties, prijzen en voorbeelden.
 3. Akkoord: Nadat je akkoord gaat met onze officiële bedrijfsfilmofferte en Algemene Voorwaarden, gaan we verder met de volgende stappen.
 4. Input en Bestanden: We verzamelen input en bestanden voor onze werkopdracht.
 5. Tekstscript: We laten een tekstscript schrijven en verwerken eventuele feedback totdat het script aan je wensen voldoet.
 6. Concept en Beeldscript: Het concept en beeldscript worden in detail uitgewerkt, opnieuw met je feedback in gedachten.
 7. Werkopdracht: We stellen de werkopdracht op met alle bovenstaande input en bestanden.
 8. Team Samenstellen: We stellen een team samen, met keuzes zoals een cameraman, regisseur, geluidsman, editor, animator, drone-piloot, livestream-expert en voice-over, afhankelijk van je behoeften.
 9. Apparatuur Voorbereiden: We bereiden onze apparatuur voor door deze op te laden, te testen, klaar te leggen en in te pakken.
 10. Filmen: We gaan op locatie filmen of in onze filmstudio, gebaseerd op de briefing en eventuele extra wensen op de draaidag.
 11. Beeldmateriaal Inladen: Na het filmen laden we het beeldmateriaal op onze server en wissen we de geheugenkaarten.
 12. Voormontage: We beginnen met de voormontage van het beeldmateriaal.
 13. Eerste Versie: De eerste versie wordt opgeleverd en geüpload naar ons online feedbackplatform met een link voor je beoordeling.
 14. Feedback Verwerken: We verzamelen feedback op versie 1 en passen deze aan.
 15. Tweede Versie: We leveren een tweede versie op en herhalen dit proces totdat we een definitieve versie bereiken.
 16. Social Media Formaten: We maken en leveren social media-formaten en ondertitelde versies.
 17. Laatste Controle: We voeren een laatste controle uit om ervoor te zorgen dat alles volledig aan je wensen voldoet.

Nieuwsgierig wat onze video makers voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

5. Hoe lang moet een succesvolle video zijn en hoe is dat opgebouwd?

De lengte van een succesvolle video hangt sterk af van het doel, het platform en het publiek. Hier zijn enkele richtlijnen voor verschillende soorten video’s:

Algemene Richtlijnen voor Videolengte:

 • Social Media Video’s: 1-2 minuten (kort en boeiend om de aandacht vast te houden)
 • Explainer Video’s: 1-2 minuten (duidelijk en to the point uitleggen van een product of dienst)
 • Promotionele Video’s: 1-3 minuten (voldoende tijd om de boodschap over te brengen zonder te langdradig te worden)
 • Tutorials/How-To Video’s: 5-10 minuten (gedetailleerde instructies geven zonder de kijker te overweldigen)
 • Webinars/Educatieve Video’s: 15-60 minuten (diepgaande informatie voor een betrokken publiek)

Opbouw van een Succesvolle Video:

Hier is een universele structuur die je kunt aanpassen aan de specifieke lengte en doelstellingen van je video:

1. Introductie (5-15 seconden)

 • Doel: Grijp de aandacht van de kijker onmiddellijk.
 • Inhoud:
  • Pakkende Opening: Begin met een opvallend beeld, een prikkelende vraag of een interessante uitspraak.
  • Titelkaart: Voeg een korte titel of tekstoverlay toe die de context van de video instelt.
  • Inleiding: Stel kort het onderwerp en doel van de video voor.

2. Hoofdinhoud (20 seconden – 10 minuten)

 • Doel: Breng de kernboodschap over en houd de kijker geboeid.
 • Inhoud:
  • Segment 1 (20 seconden – 3 minuten): Introduceer het eerste hoofdonderwerp of deel van de inhoud.
  • Segment 2 (20 seconden – 3 minuten): Bespreek het tweede hoofdonderwerp of deel.
  • Segment 3 (20 seconden – 3 minuten): Introduceer het derde hoofdonderwerp of deel, indien van toepassing.
  • Diepgang: Zorg voor een boeiende en informatieve presentatie, eventueel ondersteund door visuele hulpmiddelen zoals grafieken, video’s of afbeeldingen.
  • Overgangen: Gebruik visuele of auditieve overgangen om de verschillende segmenten vloeiend met elkaar te verbinden.

3. Intermezzo’s/Pauzes (10-20 seconden, indien van toepassing)

 • Doel: Geef kijkers korte pauzes om de informatie te verwerken.
 • Inhoud:
  • Grafische Overgangen: Korte animaties of tekstoverlays om naar een nieuw segment te schakelen.
  • Korte Reclameboodschappen: Eventuele sponsorboodschappen of advertenties.

4. Publieksinteractie (1-2 minuten, indien van toepassing)

 • Doel: Betrek het publiek en maak de video interactiever.
 • Inhoud:
  • Q&A: Beantwoord vragen van het publiek die vooraf zijn ingezonden of live binnenkomen (voor livestreams of webinars).
  • Reacties: Lees en reageer op opmerkingen van kijkers (geschikt voor social media video’s).

5. Samenvatting en Conclusie (20-60 seconden)

 • Doel: Vat de belangrijkste punten samen en geef afsluitende gedachten.
 • Inhoud:
  • Kernpunten: Korte samenvatting van de belangrijkste besproken onderwerpen.
  • Conclusie: Eindgedachten en eventueel een persoonlijke noot van de presentator.

6. Afsluiting (10-20 seconden)

 • Doel: Sluit de video professioneel af en moedig kijkers aan om actie te ondernemen.
 • Inhoud:
  • Call-to-Action: Spoor kijkers aan om de video te liken, delen, volgen of abonneren, en verwijs naar social media en de website.
  • Dankwoord: Bedank de kijkers voor hun tijd.
  • Afsluitende Beelden: Logo, contactinformatie en eventuele credits.

Door deze structuur te volgen, kun je boeiende en informatieve video’s maken die de aandacht van je publiek vasthouden en effectief de belangrijkste boodschappen overbrengen.


Nieuwsgierig wat onze video makers voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

6. Wat zijn al jullie productie mogelijkheden voor het maken van een video?

Bij Videobrouwerij zijn we er om je van begin tot eind te begeleiden bij je project. Van het vaststellen van je doelen tot de distributie van de content, en alles daartussenin. Als full-service videoproductiebedrijf bieden wij een uitgebreid scala aan diensten. Tijdens een eerste bespreking brengen we in kaart wat er nodig is op het gebied van conceptontwikkeling, redactie, productie en postproductiewerkzaamheden. Voor elke fase van het project zetten we gespecialiseerde experts in die je ondersteunen. Dit betekent dat niet één persoon verantwoordelijk is voor alle taken, maar dat een heel team met jou samenwerkt om je productie te realiseren.

Als je ervoor kiest om gebruik te maken van ons volledige dienstenaanbod, dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

 • Strategieontwikkeling en conceptvorming
 • Redactioneel werk en projectmanagement
 • Opnames op locatie, onderwater en vanuit de lucht
 • Gebruik van stabilisatieapparatuur zoals Ronin en kranen
 • Regie en productiebegeleiding
 • Voorbereiden en uitvoeren van interviews
 • Audio-opnames
 • Inzet van acteurs, figuranten, presentatoren en hosts
 • Drone-opnames
 • Gebruik van onze filmstudio
 • Voice-over opnames
 • Videomontage
 • Toevoeging van achtergrondmuziek
 • Sound design en geluidseffecten
 • Animatie van je logo
 • 2D- en 3D-animatie-elementen
 • Titelanimatie en ondertiteling
 • Vertalingen in bijna alle talen
 • Aanpassingen voor social media
 • Contentdistributie
 • Livestreaming

Met deze uitgebreide diensten zorgt Videobrouwerij ervoor dat je project niet alleen professioneel en boeiend is, maar ook effectief je doelgroep bereikt.


Nieuwsgierig wat onze video makers voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

8. Wat is de ROI van een video maker?

De ROI (Return on Investment) van het inhuren van een video maker kan op verschillende manieren worden gemeten, afhankelijk van de doelen en de context waarin de video maker wordt ingezet. Hier zijn enkele factoren die bijdragen aan de ROI van een video maker:

 1. Verhoogde Conversies en Verkoop: Door het gebruik van overtuigende en goed geproduceerde video’s kunnen potentiële klanten worden aangespoord om een aankoop te doen, wat leidt tot hogere conversieratio’s en meer verkopen.
 2. Professionele Kwaliteit: Een ervaren video maker zorgt voor hoogwaardige, gepolijste video’s die de professionele uitstraling van je merk versterken en de geloofwaardigheid vergroten.
 3. Verbeterde Merkreputatie: Goed geproduceerde video’s dragen bij aan een consistente visuele stijl en versterken de reputatie van je merk, wat vertrouwen opbouwt bij je publiek.
 4. Hogere Betrokkenheid: Professioneel gemaakte video’s zijn aantrekkelijker en kunnen de betrokkenheid van kijkers op sociale mediaplatforms en websites verhogen, wat resulteert in meer likes, shares en reacties.
 5. Creatieve Input: Video makers brengen vaak creatieve ideeën en expertise mee die kunnen bijdragen aan het verbeteren van de visuele impact en het verhaal van je video’s.
 6. SEO-Voordelen: Hoogwaardige video-inhoud draagt bij aan verbeterde zoekmachineoptimalisatie (SEO), waardoor je website hoger in de zoekresultaten komt en meer organisch verkeer aantrekt.
 7. Consistentie in Stijl: Een video maker zorgt voor een consistente stijl en toon in al je video’s, wat belangrijk is voor merkherkenning en -consistentie.
 8. Gebruik van Geavanceerde Apparatuur: Video makers hebben toegang tot en ervaring met geavanceerde opname- en bewerkingsapparatuur, wat resulteert in betere beeld- en geluidskwaliteit en speciale effecten die moeilijk te bereiken zijn met consumententechnologie.
 9. Versterking van Marketingcampagnes: Professioneel geproduceerde video’s kunnen bestaande marketingcampagnes versterken door een extra visuele dimensie toe te voegen, wat de effectiviteit van de campagne verhoogt.
 10. Ondersteuning van Productlanceringen: Een video maker kan helpen bij het creëren van impactvolle video’s voor productlanceringen, waardoor de belangstelling en verkoop worden verhoogd.

Nieuwsgierig wat onze video makers voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

9. Zelf een video maken of juist laten maken door Videobrouwerij?

Misschien vraag je je af waarom je niet gewoon zelf snel een video kunt maken. Even een script schrijven, een camera huren, op ‘rec’ drukken, wat knippen en plakken met een gratis videobewerkingsprogramma, en klaar is Kees, toch? Dit lijkt een gedachte te zijn die veel bedrijven hebben.
We horen vaak van bedrijven dat ze van plan zijn om eerst zelf een ‘filmpje’ te maken. Het gebruik van het woord ‘filmpje’ onthult vaak al een onderschatting van de taak. Iedereen die zich bewust is van de tijd, kennis, ervaring en het budget dat nodig is voor een kwalitatief goede zakelijke video, zal niet snel de term ‘filmpje’ gebruiken. Vaak genoeg ontvangen we enkele dagen na zo’n aankondiging toch een verzoek om een ‘professionele bedrijfsfilm’ te produceren.

Het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ is zeker van toepassing op de productie van zakelijke video’s. Je wilt tenslotte de beste weergave van je organisatie presenteren via een video. Dit draagt bij aan snellere groei, meer erkenning en het realiseren van een effectieve impact. Bespaar jezelf daarom tijd, moeite en budget door het meteen goed aan te pakken met een professionele videoproductie van Videobrouwerij.


Nieuwsgierig wat onze video makers voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

10. Hoe kan ik mijn video effectief verspreiden en promoten nadat deze is gemaakt?

Ruim 10 jaar geleden was YouTube het enige platform voor videocontent. In de jaren daarna heeft bedrijfsvideocontent een enorme evolutie doorgemaakt en zijn video’s nu de meest populaire vorm van content geworden. Elk platform heeft echter zijn eigen unieke benadering van video. Een universele aanpak voor videodistributie is daarom niet langer effectief. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een unieke methode ontwikkeld.

In 8 stappen een succesvolle distributie van je video:

 1. Voorbereiding en Planning: Definieer uw doelgroep, stel een contentplan op en maak een publicatiekalender.
 2. Productie: Maak hoogwaardige opnames en verzamel extra materiaal zoals ‘achter de schermen’ beelden en interviews.
 3. Postproductie: Bewerk de video’s voor verschillende kanalen, voeg ondertitels en grafische elementen toe.
 4. Distributie: Verspreid de video’s op uw eigen kanalen, website, nieuwsbrief, via partnerschappen, gastblogs en gebruik betaalde promotie indien nodig.
 5. Cross-promotie en synergie op sociale media: Maak teasers, hoogtepunten, gif-afbeeldingen en visuals om uw video op sociale media te promoten.
 6. Analyse en optimalisatie: Houd de prestaties van de video’s bij, maak gebruik van analysetools en voer A/B-tests uit om te optimaliseren.
 7. Feedback en aanpassingen: Verzamel feedback en maak aanpassingen voor toekomstige distributie.
 8. Update en hergebruik: Update de content indien nodig voor hergebruik op een later moment.

Nieuwsgierig wat onze video makers voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

Video maker inhuren bij Videobrouwerij

Wil je een professionele video maker inhuren? Doeltreffend en binnen je budget? Kies dan voor een videomaker van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Video maker inhuren
Gepubliceerd op 26 augustus 2023 en voor het laatst bewerkt op 8 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.