Skip to main content

Videograaf inhuren

Maak een doeltreffende video met de hulp van een professionele videograaf.

Wil je een videograaf inhuren? Ontdek hoe Videobrouwerij jouw visie tot leven kan brengen met een ervaren en vakkundige videograaf.

Waarom een videograaf inhuren?

Een professionele videograaf inhuren biedt de expertise en creativiteit die nodig zijn om jouw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, aftermovie, promotiefilm of andere videoproductie, een ervaren videograaf zorgt voor hoogwaardige opnames die jouw verhaal effectief overbrengen. Een videograaf brengt niet alleen technische kennis mee, maar heeft ook een scherp oog voor detail, wat resulteert in beelden die de aandacht trekken en vasthouden. Bovendien zorgt een professionele videograaf voor een efficiënte en stressvrije opname, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud van jouw project.

Door samen te werken met een ervaren videograaf, kun je profiteren van hun diepgaande kennis van verschillende filmtechnieken en -stijlen, waardoor je video’s krijgt die zowel visueel aantrekkelijk als inhoudelijk krachtig zijn. Videografen zijn ook vaak op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in de videoproductie-industrie, waardoor ze innovatieve oplossingen kunnen bieden die passen bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Daarnaast kunnen ze creatieve ideeën aandragen die jouw video’s onderscheiden van de rest, wat essentieel is in een competitieve markt waar visuele impact cruciaal is.

Onze aanpak en werkwijze

Bij Videobrouwerij beginnen we altijd met een grondige analyse van jouw doelen en wensen. Samen ontwikkelen we een plan dat ervoor zorgt dat jouw boodschap krachtig en duidelijk wordt vastgelegd. Onze videografen beschikken over de nieuwste technologieën en technieken om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ze werken nauw samen met regisseurs en montagespecialisten om ervoor te zorgen dat elk detail, van camerahoeken tot belichting, zorgvuldig wordt overwogen en perfect wordt uitgevoerd. Het resultaat is een indrukwekkende en professionele video die jouw merkidentiteit en boodschap versterkt.

Waarom een videograaf inhuren bij Videobrouwerij?

Met meer dan tien jaar ervaring in het leveren van professionele videoproducties voor diverse klanten, is Videobrouwerij de ideale partner om jouw videoprojecten te realiseren. Onze videografen zijn niet alleen technisch bekwaam, maar ook creatief en gepassioneerd over hun vak. Of het nu gaat om bedrijfsfilms, evenementen, promotievideo’s of andere projecten, wij hebben de expertise en toewijding om jouw visie tot leven te brengen. Bij Videobrouwerij garanderen wij de hoogste kwaliteit voor jouw opnames. Wij bieden een complete service aan, van de opname tot de post-productie, waardoor jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Ons doel is om het opnameproces voor jou zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Videograaf kosten en mogelijkheden

Klaar om jouw project naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor een professionele videograaf inhuren bij Videobrouwerij? Vraag een offerte aan, plan een afspraak in of download onze prijslijst. Of neem dan contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

cameraman inhuren professionele cameraman inhuren cameramannen huren cameracrew cameramensen filmcrew videograaf inhuren videografen

Specificaties

> Dienst: Videograaf inhuren
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Levering beelden: Direct na de draaidag
> Eerste montage: binnen 3 – 5 werkdagen
> Oplevering video: 1 – 2 weken na de draaidag
> Review rondes: volledig naar wens
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen, interviews, voice-over, logo animatie, ondertiteling, social media exports en meer!
> Afgeleverd: 2.500+ video’s
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

FAQ – Veel gestelde vragen over Videograven

1. Wat zijn de voordelen van een professionele videograaf inhuren?

Het inhuren van een professionele videograaf biedt veel voordelen voor bedrijven, ongeacht de grootte of sector. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Hoge Kwaliteit Productie: Een professionele videograaf beschikt over de vaardigheden en expertise om video’s van hoge kwaliteit te produceren, wat essentieel is voor een professionele uitstraling van je merk of project.
 2. Creatieve Expertise: Een videograaf brengt creatieve ideeën en perspectieven naar de tafel, wat resulteert in visueel aantrekkelijke en boeiende video’s.
 3. Technische Knowhow: Een professionele videograaf heeft diepgaande kennis van camera-apparatuur, belichting, geluid en montage, wat resulteert in technisch superieure video’s.
 4. Efficiëntie en Tijdsbesparing: Het inhuren van een videograaf bespaart tijd omdat zij snel en efficiënt kunnen werken, waardoor jouw project op tijd en binnen budget wordt afgerond.
 5. Consistente Kwaliteit: Een videograaf zorgt voor consistentie in beeldkwaliteit en stijl gedurende het hele project, wat belangrijk is voor de algehele productie en merkpresentatie.
 6. Focus op Inhoud: Door de technische aspecten aan een professional over te laten, kun jij je concentreren op de inhoud en boodschap van de video, wat de effectiviteit van je communicatie verhoogt.
 7. Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen: Een professionele videograaf kan snel inspelen op veranderende omstandigheden en onverwachte uitdagingen tijdens de opnames, wat zorgt voor continuïteit en kwaliteit.
 8. Toegang tot Geavanceerde Apparatuur: Videografen hebben toegang tot en ervaring met geavanceerde camera-apparatuur en hulpmiddelen, wat de productiewaarde van je video verhoogt.
 9. Betere Post-Productie: Hoogwaardige opnames door een videograaf vergemakkelijken het bewerkingsproces, wat resulteert in een uiteindelijke video van hogere kwaliteit.
 10. Professioneel Netwerk: Een videograaf heeft vaak een netwerk van andere videoproductie-experts, zoals editors en geluidsontwerpers, die kunnen bijdragen aan het succes van je project.

Nieuwsgierig wat onze videograven voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

2. Welke videoproducties zijn er allemaal en welke zijn het meest effectief?

In de afgelopen 10 jaar zijn we zo’n 150 verschillende bedrijfsvideoproductie soorten tegen gekomen. Hier hebben we onlangs een blog over geschreven met een beschrijving per videoproductie soort. In dat blog bericht komen we uiteindelijk tot deze top 10 videoproducties die elk bedrijf zou moeten hebben:

Dit zijn de 10 soorten video’s die elk bedrijf zou moeten bezitten, onze top 10 winstmakende bedrijfsvideo’s:

 1. Bedrijfsfilm (home page)
 2. Bedrijfsvideo’s (werkwijze pagina)
 3. Promotiefilms / Promotievideo’s (advertising)
 4. Product video’s / Service video’s (product / dienst pagina’s)
 5. Instructiefilms / Instructievideo’s (QR code in de e-mail)
 6. Testimonial video’s / Referentie films (klanten pagina)
 7. Wervingsvideo’s / Recruitment video’s (vacature pagina)
 8. Opleidingsvideo’s / Trainingsvideo’s (intranet)
 9. Aftermovies / Zakelijke vlogs (social media)
 10. Video registratie / Livestreams (social media)

Ontdek welke 150 bedrijfsvideoproducties er allemaal zijn in onze blog: Top 150 Winstmakende Bedrijfsvideo’s


Nieuwsgierig wat onze videograven voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

2. Hoeveel kost een videograaf inhuren?

De kosten voor het inhuren van een videograaf kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Hier zijn de belangrijkste elementen die de prijs beïnvloeden:

 1. Complexiteit en Lengte van de Opnames: Een eenvoudige, korte opname kost minder dan een uitgebreide productie met meerdere scènes en complexe bewerkingen.
 2. Aantal Opnamedagen: Hoe meer opnamedagen er nodig zijn, hoe hoger de kosten voor zaken zoals locatiehuur, apparatuur en crew.
 3. Ervaring en Vaardigheden van de Videograaf: Een meer ervaren videograaf met een indrukwekkend portfolio kan hogere tarieven hanteren dan iemand met minder ervaring.
 4. Apparatuur: Het gebruik van professionele camera’s, lenzen, verlichting en audioapparatuur kan de kosten verhogen, maar resulteert in een hogere kwaliteit video.
 5. Locatie en Reiskosten: Opnames op specifieke of meerdere locaties kunnen extra logistieke kosten met zich meebrengen, zoals reis- en verblijfskosten.
 6. Speciale Vereisten: Extra kosten kunnen ontstaan als er speciale apparatuur nodig is, zoals drones, steadicams of gespecialiseerde verlichting.
 7. Postproductie: De bewerkingsfase, inclusief montage, kleurcorrectie, geluidssynchronisatie en het toevoegen van grafische elementen, speelt een belangrijke rol in de uiteindelijke kosten.
 8. Scriptontwikkeling en Voorbereiding: De voorbereiding en het schrijven van scripts kunnen variëren in kosten afhankelijk van de benodigde tijd en expertise.
 9. Muziek en Voice-Over: Het gebruik van professionele muziek en voice-overs kan de kwaliteit van de video verbeteren en de kosten beïnvloeden.
 10. Flexibiliteit en Beschikbaarheid: De beschikbaarheid van de videograaf en de flexibiliteit in planning kunnen ook een rol spelen in de uiteindelijke kosten. Spoedopdrachten of opnames buiten reguliere uren kunnen extra kosten met zich meebrengen.

Nieuwsgierig naar de tarieven van onze videograven en wat zij voor jouw project kunnen betekenen ? Klik dan verder:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een video?

In ruim 10 jaar hebben wij onze werkwijze tot in detail geoptimaliseerd. Dit is een stap-voor-stap overzicht van onze werkwijze voor het maken van een videoproductie:

 1. Voorbespreking: We beginnen met een voorbespreking, die kan plaatsvinden via telefoon, videovergadering of persoonlijke ontmoeting.
 2. Voorstel: Vervolgens sturen we je een e-mail met verschillende videoproductie-opties, prijzen en voorbeelden.
 3. Akkoord: Nadat je akkoord gaat met onze officiële bedrijfsfilmofferte en Algemene Voorwaarden, gaan we verder met de volgende stappen.
 4. Input en Bestanden: We verzamelen input en bestanden voor onze werkopdracht.
 5. Tekstscript: We laten een tekstscript schrijven en verwerken eventuele feedback totdat het script aan je wensen voldoet.
 6. Concept en Beeldscript: Het concept en beeldscript worden in detail uitgewerkt, opnieuw met jouw feedback in gedachten.
 7. Werkopdracht: We stellen de werkopdracht op met alle bovenstaande input en bestanden.
 8. Team Samenstellen: We stellen een team samen, met keuzes zoals een cameraman, regisseur, geluidsman, editor, animator, drone-piloot, livestream-expert en voice-over, afhankelijk van je behoeften.
 9. Apparatuur Voorbereiden: We bereiden onze apparatuur voor door deze op te laden, te testen, klaar te leggen en in te pakken.
 10. Filmen: We gaan op locatie filmen of in onze filmstudio, gebaseerd op de briefing en eventuele extra wensen op de draaidag.
 11. Beeldmateriaal Inladen: Na het filmen laden we het beeldmateriaal op onze server en wissen we de geheugenkaarten.
 12. Voormontage: We beginnen met de voormontage van het beeldmateriaal.
 13. Eerste Versie: De eerste versie wordt opgeleverd en geüpload naar ons online feedbackplatform met een link voor jouw beoordeling.
 14. Feedback Verwerken: We verzamelen feedback op versie 1 en passen deze aan.
 15. Tweede Versie: We leveren een tweede versie op en herhalen dit proces totdat we een definitieve versie bereiken.
 16. Social Media Formaten: We maken en leveren social media-formaten en ondertitelde versies.
 17. Laatste Controle: We voeren een laatste controle uit om ervoor te zorgen dat alles volledig aan je wensen voldoet.

Nieuwsgierig wat onze videograven voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

5. Wanneer is iemand een professionele videograaf?

Iemand wordt beschouwd als een professionele videograaf wanneer hij of zij een combinatie van opleiding, ervaring, technische vaardigheden en professioneel gedrag heeft ontwikkeld. Hier zijn de belangrijkste factoren die bijdragen aan het professionele niveau van een videograaf:

1. Formele Opleiding en Training

 • Opleiding: Het volgen van een formele opleiding in film, videografie, multimedia of een gerelateerd vakgebied aan een erkende instelling.
 • Workshops en Cursussen: Deelname aan gespecialiseerde workshops en cursussen om specifieke vaardigheden te ontwikkelen, zoals belichting, geluid, montage, en cameratechniek.

2. Ervaring

 • Projecten: Werken aan diverse projecten zoals bruiloften, bedrijfsvideo’s, muziekvideo’s, commercials, documentaires en evenementen.
 • Portfolio: Het opbouwen van een uitgebreid portfolio dat een breed scala aan werk toont en de veelzijdigheid van de videograaf benadrukt.
 • Referenties: Het hebben van referenties van tevreden klanten en collega’s in de industrie.

3. Technische Vaardigheden

 • Camera Kennis: Diepgaande kennis van verschillende soorten camera’s, lenzen en andere opnameapparatuur.
 • Belichting: Begrip van belichtingstechnieken en hoe deze te gebruiken om de gewenste sfeer en uitstraling te creëren.
 • Compositie: Vaardigheid in het samenstellen van aantrekkelijke en effectieve beelden.
 • Geluid: Kennis van geluidsopname en -bewerking om hoge kwaliteit audio te waarborgen.
 • Post-Productie: Bekwaamheid in montage, kleurcorrectie, en het gebruik van software zoals Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro of andere videobewerkingsprogramma’s.

4. Professionele Gedragseisen

 • Betrouwbaarheid: Consistente punctualiteit en het nakomen van afspraken.
 • Samenwerking: Effectieve samenwerking met klanten, regisseurs, producenten, acteurs, en andere teamleden.
 • Communicatie: Duidelijke communicatievaardigheden om instructies en feedback te geven en te ontvangen.
 • Creativiteit: Het vermogen om creatieve oplossingen te vinden en innovatieve ideeën in de praktijk te brengen.
 • Aanpassingsvermogen: Flexibiliteit om te reageren op onverwachte situaties en problemen op te lossen tijdens opnames.

5. Certificeringen en Lidmaatschappen

 • Certificaten: Het behalen van certificeringen van erkende instellingen of vakorganisaties.
 • Lidmaatschap: Lidmaatschap van professionele organisaties zoals de International Videographers Association (IVA) of lokale verenigingen voor film- en videoprofessionals.

6. Continu Leren

 • Up-to-date Blijven: Continu op de hoogte blijven van de laatste trends, technologieën en technieken in de videoproductie-industrie.
 • Netwerken: Deelname aan industrie-evenementen, conferenties, en netwerkevenementen om in contact te blijven met andere professionals en op de hoogte te blijven van nieuwe kansen.

7. Professionaliteit en Klantgerichtheid

 • Klantgerichtheid: Begrijpen en vervullen van de behoeften en verwachtingen van klanten.
 • Professionaliteit: Gedragen als een professional in alle aspecten van het werk, van communicatie en presentatie tot projectbeheer en afhandeling.

Praktische Ervaringscomponenten

 • Diverse Klantenkring: Het werken met een breed scala aan klanten om een diversiteit aan ervaring op te doen.
 • Projectbeheer: Ervaring in het beheren van projecten van begin tot eind, inclusief planning, opnames, montage en levering.

Door deze elementen te combineren, kan iemand de status van professionele videograaf bereiken en zichzelf onderscheiden in de competitieve videoproductie-industrie.


Nieuwsgierig wat onze professionele videograven voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

6. Wat zijn de videoproductie mogelijkheden van jullie videograven?

Bij Videobrouwerij zijn we er om je van begin tot eind te begeleiden bij je project. Van het vaststellen van je doelen tot de distributie van de content, en alles daartussenin. Als full-service videoproductiebedrijf bieden wij een uitgebreid scala aan diensten. Tijdens een eerste bespreking brengen we in kaart wat er nodig is op het gebied van conceptontwikkeling, redactie, productie en postproductiewerkzaamheden. Voor elke fase van het project zetten we gespecialiseerde experts in die je ondersteunen. Dit betekent dat niet één persoon verantwoordelijk is voor alle taken, maar dat een heel team met jou samenwerkt om je productie te realiseren.

Als je ervoor kiest om gebruik te maken van ons volledige dienstenaanbod, dan bieden wij de volgende mogelijkheden:

 • Strategieontwikkeling en conceptvorming
 • Redactioneel werk en projectmanagement
 • Opnames op locatie, onderwater en vanuit de lucht
 • Gebruik van stabilisatieapparatuur zoals Ronin en kranen
 • Regie en productiebegeleiding
 • Voorbereiden en uitvoeren van interviews
 • Audio-opnames
 • Inzet van acteurs, figuranten, presentatoren en hosts
 • Drone-opnames
 • Gebruik van onze filmstudio
 • Voice-over opnames
 • Videomontage
 • Toevoeging van achtergrondmuziek
 • Sound design en geluidseffecten
 • Animatie van je logo
 • 2D- en 3D-animatie-elementen
 • Titelanimatie en ondertiteling
 • Vertalingen in bijna alle talen
 • Aanpassingen voor social media
 • Contentdistributie
 • Livestreaming

Met deze uitgebreide diensten zorgt Videobrouwerij ervoor dat je project niet alleen professioneel en boeiend is, maar ook effectief je doelgroep bereikt.


Nieuwsgierig wat onze videograven specifiek voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan verder:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

8. Wat is de ROI van een videograaf?

De ROI (Return on Investment) van het inhuren van een videograaf kan op verschillende manieren worden gemeten, afhankelijk van de doelen en de context waarin de videograaf wordt ingezet. Hier zijn enkele factoren die bijdragen aan de ROI van een videograaf:

 1. Verhoogde Conversies en Verkoop: Professionele video’s kunnen potentiële klanten overtuigen en aanzetten tot actie, wat leidt tot hogere conversieratio’s en meer verkopen.
 2. Professionele Kwaliteit: Een ervaren videograaf zorgt voor hoogwaardige, professionele beelden die je merk of project een verfijnde uitstraling geven, wat de geloofwaardigheid en het vertrouwen bij je publiek vergroot.
 3. Verbeterde Merkreputatie: Professioneel gemaakte video’s kunnen de reputatie van je merk versterken door een professionele en consistente visuele stijl te handhaven.
 4. Hogere Betrokkenheid: Hoogwaardige beelden zijn aantrekkelijker en kunnen de betrokkenheid van kijkers op sociale media, websites en andere platforms verhogen, wat resulteert in meer likes, shares en reacties.
 5. Creatieve Input: Videografen brengen vaak creatieve ideeën en expertise mee die kunnen bijdragen aan het verbeteren van de visuele impact en het verhaal van je video’s.
 6. SEO-Voordelen: Hoogwaardige video-inhoud draagt bij aan verbeterde zoekmachineoptimalisatie (SEO), waardoor je website hoger in de zoekresultaten komt en meer organisch verkeer aantrekt.
 7. Gebruik van Geavanceerde Apparatuur: Videografen hebben toegang tot en ervaring met geavanceerde opnameapparatuur, wat resulteert in betere beeldkwaliteit en speciale effecten die moeilijk te bereiken zijn met consumentencamera’s.
 8. Betere Belichting en Compositie: Professionele videografen hebben een goed begrip van belichting en compositie, wat essentieel is voor het creëren van visueel aantrekkelijke en duidelijke beelden.
 9. Versterking van Marketingcampagnes: Professioneel geproduceerde video’s kunnen bestaande marketingcampagnes versterken door een extra visuele dimensie toe te voegen, wat de effectiviteit van de campagne verhoogt.
 10. Visuele Verhalen: Een videograaf kan bijdragen aan krachtige visuele storytelling die een emotionele impact heeft op kijkers en hen langer geboeid houdt.

Nieuwsgierig wat onze videograven voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

9. Zelf een video maken of juist laten maken door Videobrouwerij?

Misschien vraag je je af waarom je niet gewoon zelf snel een video kunt maken. Even een script schrijven, een camera huren, op ‘rec’ drukken, wat knippen en plakken met een gratis videobewerkingsprogramma, en klaar is Kees, toch? Dit lijkt een gedachte te zijn die veel bedrijven hebben.

We horen vaak van bedrijven dat ze van plan zijn om eerst zelf een ‘filmpje’ te maken. Het gebruik van het woord ‘filmpje’ onthult vaak al een onderschatting van de taak. Iedereen die zich bewust is van de tijd, kennis, ervaring en het budget dat nodig is voor een kwalitatief goede zakelijke video, zal niet snel de term ‘filmpje’ gebruiken. Vaak genoeg ontvangen we enkele dagen na zo’n aankondiging toch een verzoek om een ‘professionele bedrijfsfilm’ te produceren.

Het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ is zeker van toepassing op de productie van zakelijke video’s. Je wilt tenslotte de beste weergave van je organisatie presenteren via een video. Dit draagt bij aan snellere groei, meer erkenning en het realiseren van een effectieve impact. Bespaar jezelf daarom tijd, moeite en budget door het meteen goed aan te pakken met een professionele videoproductie van Videobrouwerij.


Nieuwsgierig wat onze videograven voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

10. Hoe kan ik mijn video effectief verspreiden en promoten nadat deze is gemaakt?

Ruim 10 jaar geleden was YouTube het enige platform voor videocontent. In de jaren daarna heeft bedrijfsvideocontent een enorme evolutie doorgemaakt en zijn video’s nu de meest populaire vorm van content geworden. Elk platform heeft echter zijn eigen unieke benadering van video. Een universele aanpak voor videodistributie is daarom niet langer effectief. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een unieke methode ontwikkeld.

In 8 stappen een succesvolle distributie van je video:

 1. Voorbereiding en Planning: Definieer uw doelgroep, stel een contentplan op en maak een publicatiekalender.
 2. Productie: Maak hoogwaardige opnames en verzamel extra materiaal zoals ‘achter de schermen’ beelden en interviews.
 3. Postproductie: Bewerk de video’s voor verschillende kanalen, voeg ondertitels en grafische elementen toe.
 4. Distributie: Verspreid de video’s op uw eigen kanalen, website, nieuwsbrief, via partnerschappen, gastblogs en gebruik betaalde promotie indien nodig.
 5. Cross-promotie en synergie op sociale media: Maak teasers, hoogtepunten, gif-afbeeldingen en visuals om uw video op sociale media te promoten.
 6. Analyse en optimalisatie: Houd de prestaties van de video’s bij, maak gebruik van analysetools en voer A/B-tests uit om te optimaliseren.
 7. Feedback en aanpassingen: Verzamel feedback en maak aanpassingen voor toekomstige distributie.
 8. Update en hergebruik: Update de content indien nodig voor hergebruik op een later moment.

Nieuwsgierig wat onze videograven voor jouw project kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

Videograaf inhuren bij Videobrouwerij

Wil je een professionele videograaf inhuren? Doeltreffend en binnen je budget? Kies dan voor een videograaf van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Videograaf inhuren
Gepubliceerd op 12 juni 2023 en voor het laatst bewerkt op 8 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.