Skip to main content

McDonald’s heeft onlangs drie interne bedrijfsfilms laten maken door Videobrouwerij om haar medewerkers op de hoogte te brengen van het nieuwe hoofdkantoor in Utrecht. De drie bedrijfsfilms: “Get to Know Your City,” “Get to Know Your Building,” en “Get to Know Your Office” bieden een unieke kijk op de omgeving Utrecht, de (openbaar)vervoer mogelijkheden, de groene voorzieningen in, op en rond het nieuwe hoofdkantoor en geven een glimp weg van het kantoor na de verbouwing.

Elke bedrijfsvideo heeft een duur van 2 tot 4 minuten en zijn opgenomen door een ervaren cameraman, regisseur en een drone piloot. Alle beelden konden in 2 dagen opgenomen worden.

Wat dit project speciaal maakt zijn de drie vormen van storytelling die we hebben gebruikt tijdens deze videoproductie. “Get to know your city” was op basis van een professionele voice-over. “Get to know your building” was op basis van een interview met een expert. En “Get to know your office” was ingesproken doormiddel van een presentatie tijdens een rondleiding. Daarnaast kregen wij sfeerillustraties doorgestuurd van het nieuwe kantoorpand die wij naadloos over de verbouwingsbeelden heen konden animeren, zodat de medewerkers een glimp konden opvangen van de toekomstige uitstraling.

Omdat het drie intern bedrijfsfilms zijn geworden kunnen we helaas alleen printscreens van de video’s met u delen. Zie hieronder enkele afbeeldingen die een sfeerimpressie moeten geven van ons werk.

Mc Bedrijfsfilm intern company film bedrijfsvideo 2
Mc Bedrijfsfilm intern company film bedrijfsvideo 8
Mc Bedrijfsfilm intern company film bedrijfsvideo zaanstad haarlemmermeer
Mc Bedrijfsfilm intern company film bedrijfsvideo 5
Company movie
Mc Bedrijfsfilm intern company film bedrijfsvideo 3
Home » Nieuws » McDonald’s vertelt over nieuw hoofdkantoor met drie bedrijfsfilms