Skip to main content

Videoproductie voor zorgverlening

Video’s voor de gezondheidszorg, welzijn en sport branche

Videoproductie voor zorgverlening

Zijn video’s in de zorg een goed idee? Jazeker! Het inzetten van een videoproductie voor gezondheidszorg kan buitengewoon effectief zijn, mits zorgvuldig gedaan. Video’s kunnen namelijk zorgen voor verbeterde communicatie, training en educatie, emotionele connecties en empathie, toegankelijkheid tot informatie, marketing en voorlichting, kostenbesparing, patiënt ervaring, bereik, schaalbaarheid, feedback en evaluatie.

Bij videoproducties in de zorg staat de cliënt centraal. Een nauwkeurige en bedachtzame benadering is essentieel, vooral bij het filmen in settings met kinderen, senioren en kwetsbare individuen. Ons team handhaaft te allen tijde professionaliteit en respecteert de privacy, en streeft ernaar om een omgeving te scheppen waarin cliënten zich ontspannen en op hun gemak voelen. Het fundament van ons werk is het vestigen van een hartelijke en aangename atmosfeer.

Diverse Toepassingen van Video in de Zorg

Video’s binnen de gezondheidszorg zijn er in vele varianten. U kunt denken aan een bedrijfsfilm van uw zorginstelling, een promotiefilm voor uw zorgdiensten, een productvideo, een instructiefilm of een animatie die een nieuw medicijn uitlegt. Ook zijn er testimonial video’s om ervaringen van cliënten te delen, of wervingsvideo’s om zorgpersoneel aan te trekken.

Video’s in de zorg kunnen helpen om de druk op helpdesks te verminderen en zorg toegankelijker en menselijker te maken. Ze kunnen ook angsten rond medische procedures verminderen door te laten zien dat patiënten in goede handen zijn. De impact kan echter nog groter zijn wanneer videomarketing een integraal onderdeel uitmaakt van uw marketing- en communicatiestrategie.

Effectieve zorg, welzijn en sport video’s in 4 stappen

Al ruim 10 jaar maken wij bij Videobrouwerij video’s voor o.a. zorginstellingen en sportbedrijven. In deze 10 jaar hebben wij enorm veel geleerd en ons videomarketing recept kunnen optimaliseren.

Succesvolle zorg video’s in 4 stappen:
1. Doelgerichte strategie: ontwikkel een winnende video strategie voor effectieve inzet;
2. Impactvolle storytellingcreëer verhalen die resoneren en betrokkenheid stimuleren;
3. Kwalitatieve videoproductie: werk met professionele video makers, apparatuur en software;
4. Slimme content distributie: kies een veelzijdige content distributie voor maximaal bereik.

Zorg, sport of medische video laten maken

Heeft u interesse gekregen in een zorgverlening video productie van Videobrouwerij? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld, download onze prijslijst of plan een videomarketing meeting in (en ontvang automatisch 5% korting op de eerste videoproductie opdracht die daaruit voort komt).

videoproductiebedrijf inhuren videoproductie laten maken videoproducties maken video productie bedrijf video bedrijf inhuren

Specificaties

> Dienst: Videoproductie voor zorgverlening
> Geschikt voor: TV, YouTube, Social, Website
> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 tot 5 werkdagen
> Oplevering: 1 tot 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 via ons online platform
> Extra opties: ronin, drone, kleur lampen,
presentator,  voice-over, logo animatie, 2D of
3D animaties, social media exports en meer!

> Afgeleverd: 1.000+ videoproducties

Prijslijst

Download hier onze tariefkaart

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Home » Sector » Videoproductie voor gezondheidszorg, welzijn en sport branche