Skip to main content

AR video laten maken

Breng uw boodschap tot leven met Augmented Reality

Wilt u uw publiek verrassen en betrekken met innovatieve technologie? Ontdek hoe Videobrouwerij uw boodschap tot leven kan brengen met een professionele AR video.

Waarom een AR video maken?

AR video’s bieden een unieke manier om uw doelgroep te betrekken door virtuele elementen toe te voegen aan de werkelijke wereld. Ze zijn ideaal voor productdemonstraties, interactieve trainingen, en boeiende marketingcampagnes. Met AR video’s kunt u complexe informatie eenvoudig en aantrekkelijk presenteren, wat leidt tot een hogere betrokkenheid en betere retentie van de boodschap. Deze technologie helpt u om uw merk te onderscheiden en een onvergetelijke ervaring te creëren voor uw publiek. Bovendien kunnen AR video’s gemakkelijk gedeeld worden op sociale media, waardoor uw bereik en impact verder worden vergroot.

Onze aanpak en werkwijze

Bij Videobrouwerij beginnen we met een grondige analyse van uw doelen en doelgroep. Samen ontwikkelen we een creatief concept dat uw boodschap krachtig en duidelijk overbrengt door middel van AR technologie. Ons ervaren team van regisseurs en technische specialisten werkt met de nieuwste technieken en tools om een AR video te creëren die zowel informatief als visueel aantrekkelijk is.

We zorgen ervoor dat elk aspect van de AR video klopt, van het script en de handelingen tot geanimeerde titels en de muziekkeuze. Het resultaat is een professionele AR video die uw boodschap helder overbrengt en uw publiek boeit.

Waarom een AR video laten maken door Videobrouwerij?

Met meer dan tien jaar ervaring in het produceren van innovatieve video’s voor uiteenlopende klanten, is Videobrouwerij de ideale partner om uw AR video tot leven te brengen. Of het nu gaat om productdemonstraties, marketingcampagnes of trainingsmateriaal, wij hebben de kennis en creativiteit om uw visie te realiseren.

Onze AR video’s zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook uiterst functioneel en doelgericht. Dankzij onze ruime ervaring in videoproductie garanderen wij de hoogste kwaliteit voor uw AR video. Wij bieden een compleet pakket aan diensten, van conceptontwikkeling tot post-productie, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Ons doel is om het productieproces voor u zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

AR video kosten en mogelijkheden

Klaar om uw boodschap op een innovatieve en boeiende manier te delen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met een professionele AR video. Vraag een offerte aan, plan een afspraak of download onze prijslijst.

Liever direct iemand spreken? Neem dan contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

AR video laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: AR video laten maken
> Specialisme: Full-service, hulp van A-Z
> Geschikt: Website, Social, YouTube, TV

> Kwaliteit: 4K / Ultra HD
> Eerste versie: binnen 3-5 werkdagen
> Final versie: 1-2 weken na de draaidag
> Review rondes: volledig naar wens
> Extra opties: presentator, voice-over,
drone, ronin, kleur lampen, studio,

interviews, logo animatie, ondertiteling,
social media formaten en meer!

> Afgeleverd: 100+ AR video’s
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een (video)meeting bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen je voor

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

FAQ – Veel gestelde vragen over AR video

1. Wat zijn de voordelen van AR video voor een bedrijf?

AR video’s bieden tal van voordelen voor bedrijven in diverse sectoren. Enkele belangrijke voordelen zijn:

 1. Innovatiekracht: AR video’s bieden een innovatieve manier om producten en diensten te presenteren. Dit zorgt voor een moderne uitstraling van je bedrijf.
 2. Bevordering van Klanteninteractie: Door middel van interactieve AR elementen kunnen klanten direct in contact komen met je merk en producten, wat zorgt voor een unieke gebruikerservaring.
 3. Informatieverrijking: AR video’s kunnen extra informatie en content toevoegen aan bestaande promoties, zoals productdetails, gebruikstips, of demonstraties zonder het gebruik van extra tekst.
 4. Verhoogde Betrokkenheid: AR video’s behouden de aandacht van kijkers langer omdat ze interactief en boeiend zijn, wat leidt tot een hogere betrokkenheid en conversie.
 5. Unieke Klantbeleving: Door een AR ervaring te bieden, creëer je een persoonlijke en unieke beleving voor de klant, wat kan resulteren in een sterkere band met je merk.
 6. SEO Voordelen: Verrijkte AR content kan helpen om je website beter te laten ranken in zoekmachines, waardoor je meer organisch verkeer genereert.
 7. Versterkte Marketingstrategieën: AR video’s kunnen worden ingezet in verschillende marketingstrategieën, wat deze campagnes verder versterkt en effectiever maakt.
 8. Toegankelijkheid: AR video technologie wordt steeds toegankelijker en is eenvoudig te integreren in bestaande marketingtools, wat het een waardevolle toevoeging maakt voor ieder bedrijf.
 9. Analytische Inzichten: Het gebruik van AR technologie biedt gedetailleerde inzichten in het kijkgedrag en de betrokkenheid van gebruikers, waardoor je waardevollere data kunt verzamelen.
 10. Effectieve Productpresentaties: AR video’s kunnen op een meeslepende manier producten presenteren, waardoor de voordelen en kenmerken beter tot hun recht komen en potentiële klanten eerder geneigd zijn tot aankoop.

Benieuwd wat AR video voor jouw bedrijf kan betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

2. Welke soorten AR video’s zijn er?

In de snel ontwikkelende wereld van AR technologie zijn er verschillende soorten AR video’s die bedrijven kunnen gebruiken om hun doelen te bereiken. Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten:

 1. AR Productdemonstraties
 2. Interactievideo’s voor educatie
 3. AR Promotievideo’s
 4. Instructievideo’s met AR elementen
 5. Testimonial video’s verrijkt met AR
 6. Wervingsvideo’s met AR interactie
 7. Opleidingsvideo’s gebruik makend van AR
 8. Bedrijfsfilms met AR toepassingen
 9. Live AR video evenementen
 10. AR video blogs en updates

Nieuwsgierig wat we voor jouw AR video content kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

3. Wat zijn de kosten voor het maken van een AR video?

De kosten voor het produceren van een AR video variëren sterk afhankelijk van diverse factoren. Hier zijn enkele primaire elementen die de prijs beïnvloeden:

 1. Complexiteit en Lengte van de Video: Een eenvoudige AR video is goedkoper dan een productie met geavanceerde AR functies en meerdere opnamelocaties.
 2. Aantal Productiedagen: Meer productiedagen verhogen de kosten door extra verenigingen zoals apparatuur en personeel.
 3. Technische Specificaties: Het gebruik van gespecialiseerde AR apparatuur en software kan de kosten opdrijven.
 4. Ontwikkeling en Voorbereiding: Script ontwikkelen en technische voorbereiding kunnen arbeidsintensief zijn en voor een hogere investering zorgen.
 5. Selectie van Opnamelocaties: Filmen op externe en unieke locaties kan extra logistieke kosten met zich meebrengen.
 6. Postproductiebewerkingen: De fase van bewerking, waaronder montage, effecten en kleurcorrectie, beïnvloeden de uiteindelijke kosten aanzienlijk.
 7. Speciale Effecten en Animaties: Toevoeging van geavanceerde AR animaties en speciale effecten vereist een extra budget.
 8. Gebruik van Geluid en Muziek: Professionele licenties voor muziek en voice-overs verhogen de visuele kwaliteit maar kunnen ook de kosten beïnvloeden.
 9. Huur van Talent: Het inhuren van acteurs of modellen kan bijdragen aan de productie- en promotiekosten.
 10. Marketing- en Distributiestrategieën: Hulp bij het verspreiden van de video’s via verschillende platforms kan extra kosten met zich meebrengen om een groter bereik te realiseren.

Benieuwd wat we voor jouw AR video kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een AR video?

In de afgelopen 10 jaar hebben wij ons productieproces verfijnd tot in de puntjes. Hier is een gedetailleerd overzicht van onze stappen voor het maken van AR video’s:

 1. Initiale Bespreking: We starten met een besproken, die kan plaatsvinden via telefoon, video call of face-to-face gesprek.
 2. Offerte Voorstel: Vervolgens ontvang je een e-mail met verschillende productiemogelijkheden, tarieven en voorbeeldwerken.
 3. Akkoordfase: Na goedkeuring van onze AR video-offerte, gaan we verder met de volgende stappen.
 4. Input Verzameling: We verzamelen alle benodigde input en bestanden.
 5. Script Schrijven: We ontwikkelen een script en verwerken eventuele feedback totdat het aan je eisen voldoet.
 6. Concept en Storyboard: Het concept en storyboard worden nauwkeurig uitgewerkt, inclusief jouw feedback.
 7. Opdracht Specificatie: Alle input en bestanden worden samengevoegd in de werkopdracht.
 8. Team Samenstellen: We stellen een geschikt team samen, mogelijk inclusief een AR-specialist, regisseur, cameraman, en geluidsman.
 9. Apparatuur Voorbereiding: We laden, testen en pakken onze apparatuur om klaar te zijn voor de opnames.
 10. Filmen: We filmen op locatie of in de studio, volgens de briefing en eventuele aanvullende wensen op de draaidag.
 11. Materiaal Inladen: Na de opname worden de beelden ingeladen op onze server en gewist van de geheugenkaarten.
 12. Selectie en Montage: We maken een eerste selectie van de beelden en een ruwe montage.
 13. Eerste Versie: De eerste versie wordt klaargemaakt en geüpload naar ons feedbackplatform voor jouw beoordeling.
 14. Feedback Verwerken: We verwerken je feedback en produceren opvolgende versies totdat het eindproduct aan je verwachtingen voldoet.
 15. Social Media Versies: We maken en leveren formaten geschikt voor social media en voorzien ze van ondertiteling.
 16. Eindcontrole: Een laatste check wordt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alles perfect is.

Benieuwd wat we voor jouw AR video kunnen betekenen? Klik dan op een van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

5. Wat is de ideale lengte voor een AR video en hoe is deze opgebouwd?

Het ideale lengte van een succesvolle AR video is afhankelijk van het platform, de doelgroep en het beoogde doel. Korte video’s (1-3 minuten) zijn meestal effectiever op sociale media, terwijl langere video’s (5-10 minuten of meer) nuttig zijn voor diepgaande uitleg of tutorials. Hier is een algemene structuur voor een effectieve AR video:

1. Intro (5-15 seconden)

 • Doel: Onmiddellijk de aandacht van de kijker trekken.
 • Inhoud:
  • Intrigerende Start: Begin met een opvallende afbeelding, boeiende vraag of interessante uitspraak.
  • Titelkaart: Voorzie de video van een titel of een korte tekstoverlay om de context vast te stellen.
  • Inleiding: Korte voorstelling van het onderwerp en de doelstelling van de video.

2. Hoofdinhoud (1-8 minuten)

 • Doel: Communiceer de kernboodschap en behoud de betrokkenheid van de kijker.
 • Inhoud:
  • Segment 1 (30-90 seconden): Introductie van het eerste hoofdonderwerp of -deel.
  • Segment 2 (30-90 seconden): Bespreking van het tweede hoofdonderwerp of -deel.
  • Segment 3 (30-90 seconden): Introductie van een derde hoofdonderwerp of -deel, indien van toepassing.
  • Diepgang: Beeld de essentie uit op een boeiende en informatieve manier, gebruikmakend van grafieken, video’s, of afbeeldingen.
  • Overgangen: Gebruik visuele of auditieve overgangen om soepel tussen de segmenten te schakelen.

3. Pauzes/Intermezzo’s (5-10 seconden, indien van toepassing)

 • Doel: Geef kijkers korte pauzes om de informatie te verwerken.
 • Inhoud:
  • Grafische Overgangen: Korte animaties of tekstoverlays om naar een nieuw segment te schakelen.
  • Korte Reclameboodschappen: Eventuele sponsorboodschappen of advertenties.

4. Publieksinteractie (1-2 minuten, indien van toepassing)

 • Doel: Betrek het publiek en maak de video interactiever.
 • Inhoud:
  • Q&A: Beantwoord vragen van het publiek die vooraf zijn ingezonden of live binnenkomen (voor livestreams of webinars).
  • Reacties: Lees en reageer op opmerkingen van kijkers (geschikt voor social media video’s).

5. Samenvatting en Conclusie (20-60 seconden)

 • Doel: Vat de belangrijkste punten samen en geef afsluitende gedachten.
 • Inhoud:
  • Kernpunten: Korte samenvatting van de belangrijkste besproken onderwerpen.
  • Conclusie: Eindgedachten en eventueel een persoonlijke noot van de presentator.

6. Afsluiting (10-20 seconden)

 • Doel: Sluit de video professioneel af en moedig kijkers aan om actie te ondernemen.
 • Inhoud:
  • Call-to-Action: Spoor kijkers aan om de video te liken, delen, volgen of abonneren, en verwijs naar social media en de website.
  • Dankwoord: Bedank de kijkers voor hun tijd.
  • Afsluitende Beelden: Logo, contactinformatie en eventuele credits.

Door deze structuur te volgen, kun je boeiende en informatieve AR video’s creëren die de aandacht van je publiek vasthouden en effectief de belangrijkste boodschappen overbrengen.


Nieuwsgierig wat we voor jouw AR video kunnen betekenen? Klik dan op een van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

6. Wat zijn al jullie productie mogelijkheden voor het maken van AR video’s?

Bij Videobrouwerij bieden wij complete begeleiding bij het creëren van AR video’s. Van conceptualisatie tot en met het publiceren van de eindvideo, zorgen wij voor een naadloze overgang tussen alle stadia van het project. Als een toonaangevend AR videoproductiebedrijf, zorgen we voor een uitgebreid dienstenpakket. Tijdens de initiële vergadering bepalen we wat nodig is op het gebied van planning, inhoud ontwikkeling, productie en nabewerking. Elke projectfase wordt gerund door experts die nauw met elkaar samenwerken, onder supervisie van één vast contactpersoon.

Bij het maken van AR video’s ondersteunen wij je met de volgende diensten:

 • Strategische en conceptuele planning
 • Redactionele inhoud en projectbeheer
 • Opnames op locatie, in onze studio of met drones
 • Gebruik van geavanceerde apparatuur zoals Ronin of cranes
 • Regie en productie
 • Interviews voorbereiden en uitvoeren
 • Geluid- en audio-opnames
 • Inzetten van acteurs, figuranten en presentatoren
 • Luchtbeelden met drones
 • Toegang tot onze filmstudio
 • Voice-over opnames
 • Video editing en montage
 • Toevoeging van achtergrondmuziek
 • Geluidsontwerp en effecten
 • Logo animaties
 • 2D- en 3D-animaties
 • Titelanimaties en ondertiteling
 • Meertalige vertalingen
 • Aanpassing voor sociale media
 • Content distributie
 • Live streaming diensten

Met dit uitgebreide dienstenaanbod zorg je ervoor dat je AR video project niet alleen professioneel oogt, maar ook je doelpubliek efficiënt bereikt.


Benieuwd wat we voor jouw AR video project kunnen betekenen? Bekijk dan onze opties hieronder:

Liever direct contact? Bel met Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

8. Wat is de ROI van AR video voor bedrijven?

De ROI (Return on Investment) van AR video kan op verschillende manieren worden bepaald, afhankelijk van de doelen en het gebruik. Enkele factoren die de ROI van AR video beïnvloeden zijn:

 1. Hogere Conversies en Omzet: Met behulp van overtuigende AR video’s kunnen potentiële klanten worden aangemoedigd om te kopen, wat leidt tot meer conversies.
 2. Grotere Merkherkenning: AR video’s kunnen de zichtbaarheid van je merk vergroten en een breder publiek bereiken.
 3. Versterkte Interactie: AR video’s zijn interactief en boeien het publiek meer, wat leidt tot hogere engagement op sociale media en websites.
 4. Betere Merkreputatie: Professioneel gemaakte AR video’s bouwen vertrouwen bij je publiek en versterken je merkimage.
 5. SEO Voordelen: Door AR video’s kan je website beter presteren in zoekresultaten, waardoor je meer organisch verkeer aantrekt.
 6. Verhoogde Klantloyaliteit: Regelmatige AR video’s kunnen een toegewijde kijkersgemeenschap opbouwen en de loyaliteit verhogen.
 7. Ondersteuning Verkoopproces: AR video’s helpen bij het overwinnen van potentiële klanten twijfels en begeleiden hen door het koopproces.
 8. Analyseren en Optimaliseren: Met analytische tools kun je waardevolle inzichten krijgen in de interactie van je publiek met je video’s, wat helpt bij optimalisatie.
 9. Grotere Bereikbaarheid: AR video’s kunnen makkelijk gedeeld worden en een groot publiek bereiken.
 10. Langdurige Beschikbaarheid: AR video’s kunnen op elk moment opnieuw bekeken worden, wat langdurig waarde oplevert.

Benieuwd wat wij voor jouw AR video kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

9. Zelf AR video’s maken of laten maken door Videobrouwerij?

Je vraagt je misschien af waarom je geen AR video’s zelf zou kunnen maken. Gewoon een script schrijven, apparatuur regelen, opnemen en bewerken, toch? Dit klinkt als de korte weg die veel bedrijven proberen te nemen.

Vaak horen we van bedrijven dat ze van plan zijn om eerst zelf een AR video te maken. De term ‘filmpje’ suggereert al een onderschatting van het werk. Iedereen die bekend is met de tijd, kennis, ervaring en budget dat nodig is voor hoogwaardige AR video’s, zal begrijpen dat dit geen eenvoudige taak is. Vaker wel dan niet, krijgen we daarna alsnog het verzoek om te helpen met het maken van professionele AR content.

Het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ geldt zeker voor professionele AR video’s. Je wil immers de beste representatie van je bedrijf tonen. Dit resulteert in snellere groei, hogere merkherkenning en een grotere impact. Bespaar jezelf tijd, moeite en geld door gelijk te kiezen voor een professionele video van Videobrouwerij.


Benieuwd wat wij voor jouw AR video kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

10. Hoe kan ik mijn AR video’s effectief verspreiden en promoten?

Tien jaar geleden was YouTube hét platform voor video’s. Inmiddels is videoinhoud geëvolueerd en zijn AR video’s een van de meest populaire vormen van content geworden. Elk platform heeft zijn eigen benadering van video, waardoor een generieke aanpak niet langer werkt. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een speciale methode ontwikkeld.

In 8 stappen naar succesvolle AR video verspreiding:

 1. Voorbereiding en Planning: Bepaal je doelgroep, stel een contentplan en publicatiekalender op.
 2. Productie: Maak hoogwaardige opnames en verzamel extra materiaal zoals ‘achter de schermen’ beelden en interviews.
 3. Postproductie: Bewerk de video’s voor verschillende kanalen en voeg ondertitels en grafische elementen toe.
 4. Distributie: Verspreid de video’s via je eigen kanalen, website, nieuwsbrief, partnerschappen, gastblogs en betaalde promotie.
 5. Cross-promotie en synergie op sociale media: Creëer teasers, hoogtepunten, gif’s en visuals om je video op sociale media te promoten.
 6. Analyse en optimalisatie: Volg de prestaties van de video’s, gebruik analysetools en voer A/B-tests uit voor optimalisatie.
 7. Feedback en aanpassingen: Verzamel feedback en maak wijzigingen voor toekomstige distributie.
 8. Update en hergebruik: Update de content indien nodig voor hergebruik in de toekomst.

Benieuwd wat wij voor jouw AR video kunnen betekenen? Klik dan op één van de volgende opties:

Liever direct iemand spreken? Bel met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

AR Video laten maken door Videobrouwerij

Wil je een unieke AR video laten maken? Effectief en passend binnen je budget? Kies dan voor een AR video van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » AR video laten maken
Gepubliceerd op 17 juni 2024 en voor het laatst bewerkt op 8 juli 2024.

De content op deze website is beschermd door Videobrouwerij.