Skip to main content

Shareholder video laten maken

Communiceer effectief met uw aandeelhouders

Wilt u uw aandeelhouders informeren en betrokken houden? Een Shareholder video is de perfecte oplossing.

Waarom een Shareholder video?

Een Shareholder video is een effectief communicatiemiddel waarmee u uw aandeelhouders op een visuele en impactvolle manier kunt informeren over belangrijke bedrijfsontwikkelingen, financiële resultaten en strategische plannen. Het helpt om transparantie te bieden en vertrouwen op te bouwen bij uw aandeelhouders door hen een duidelijk en professioneel overzicht te geven van uw bedrijfsactiviteiten.

Onze werkwijze

Bij Videobrouwerij hanteren we een klantgerichte en professionele aanpak. We starten met een uitgebreide analyse van uw bedrijf en uw communicatiedoelen. Samen ontwikkelen we een op maat gemaakt concept dat uw boodschap helder en effectief overbrengt. Onze ervaren regisseurs en cameramensen zorgen voor een hoogwaardige productie, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en technieken.

Onze montagespecialisten zorgen ervoor dat de Shareholder video perfect aansluit bij uw merkidentiteit. Dit betekent dat we aandacht besteden aan elk detail, van visuele effecten tot geluidsoptimalisatie. Het eindresultaat is een professionele video die uw aandeelhouders op een duidelijke en boeiende manier informeert.

Waarom een Shareholder video laten maken door Videobrouwerij?

In de afgelopen 10 jaar hebben wij zo’n 2.500 videoproducties gerealiseerd voor meer dan 350 bedrijven, overheden en organisaties. Van bedrijfsvideo’s tot animatiefilms en van promotievideo’s tot Shareholder video’s, wij hebben de expertise om uw verhaal op de juiste manier over te brengen.

Videobrouwerij onderscheidt zich door creativiteit, technische expertise en een klantgerichte benadering. Wij geloven in het maken van video’s die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een sterke boodschap overbrengen. Onze jarenlange ervaring in de videoproductie verzekert u van de hoogste kwaliteit.

Wij bieden een complete service, van conceptontwikkeling tot post-productie. Dit betekent dat wij alle technische details voor u regelen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernboodschap. Ons doel is om het proces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Betaalbare Shareholder video laten maken door Videobrouwerij

Bent u klaar om uw aandeelhouders op een professionele en boeiende manier te informeren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met het maken van een Shareholder video. U kunt een offerte aanvragen, een meeting inplannen of onze prijslijst downloaden.

Of u kunt contact opnemen met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Shareholder video laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: Shareholder video laten maken
> Specialisme: Full-service, hulp van A-Z
> Geschikt: Website, Social, YouTube, TV
> Kwaliteit: 4K / ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 – 5 werkdagen
> Final versie: 1 – 2 weken na de draaidag
> Review rondes: 3 Gratis reviews
> Extra opties: Interviews, voice-over,
ronin, drone, logo animatie, kleur lampen,
social media formaten en meer!
> Producties: 2.500 Shareholder video’s
> Klanten: 350 bedrijven en overheden.
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een afspraak bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen u voor

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Veelgestelde Shareholder video vragen (FAQ’s)

1. Wat zijn de voordelen van een shareholder video?

Het maken van een shareholder video biedt diverse voordelen die bijdragen aan een betere communicatie en betrokkenheid met aandeelhouders. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Duidelijke Informatieoverdracht: Shareholder video’s stellen bedrijven in staat om complexe informatie op een heldere en aantrekkelijke manier over te brengen. Visuele en auditieve elementen kunnen helpen bij het verduidelijken van ingewikkelde financiële gegevens.
 2. Versterking van de Bedrijfsidentiteit: Door gebruik te maken van professionele en unieke content kunnen bedrijven hun merkidentiteit versterken en vertrouwen opbouwen bij aandeelhouders.
 3. Persoonlijke Betrokkenheid: Video’s kunnen een persoonlijk tintje geven en een emotionele band creëren met de kijkers, wat bijdraagt aan een betere relatie met aandeelhouders.
 4. Verhoogd Engagement: Visuele content zoals video’s trekt vaak meer aandacht en betrokkenheid dan tekst of afbeeldingen alleen. Dit kan leiden tot hogere betrokkenheidspercentages op verschillende platforms.
 5. SEO Voordelen: Goed geoptimaliseerde video’s kunnen de zoekmachine rankings verbeteren. Video’s houden bezoekers langer op de site, wat een positief signaal is voor zoekmachines.
 6. Veelzijdigheid: Shareholder video’s kunnen op verschillende platforms en in diverse formaten worden gebruikt, zoals op websites, in e-mails en tijdens presentaties.
 7. Conversieverbetering: Video’s kunnen de conversieratio’s verhogen. Een overtuigende video kan kijkers aansporen tot actie, zoals het investeren in het bedrijf.
 8. Educatieve Waarde: Video’s kunnen worden gebruikt om aandeelhouders te informeren en op te leiden over bedrijfsstrategieën en prestaties.
 9. Duurzaamheid: Een goed gemaakte video kan jarenlang relevant blijven, waardoor het een kosteneffectieve investering is voor de lange termijn.
 10. Analyseerbare Resultaten: Met moderne technologie is het mogelijk om gedetailleerde analyses te verkrijgen van de prestaties van uw video, waardoor u inzicht krijgt in het kijkgedrag.

2. Wat kost een shareholder video?

De kosten voor het maken van een shareholder video hangen af van uw specifieke wensen, behoeften en budget.

Wilt u meer weten over onze tarieven, een persoonlijke offerte ontvangen of een afspraak maken voor een gesprek? Ontdek meer via de volgende opties:

Voor direct contact kunt u bellen met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

3. Hoe lang duurt het om een shareholder video te maken?

Wij kunnen een shareholder video binnen 1 – 3 weken voor u produceren.

Onze productieplanning is als volgt:

 • Week 1: Voorbespreking, offerte opstellen, input verzamelen, concept ontwikkelen en een eerste versie van het script.
 • Week 2: Definitieve versie van het script, beeldscript, draaidag en eventuele voice-over opnames.
 • Week 3: Eerste versie, feedback via ons online platform, tweede versie, feedback, derde versie, feedback en de definitieve versie.

4. Wat is jullie werkwijze voor het maken van een shareholder video?

Onze werkwijze is in de afgelopen 10 jaar geoptimaliseerd. Dit is een stapsgewijze benadering voor het maken van een shareholder video:

 1. Voorbespreking via telefoon, video meeting of persoonlijk gesprek
 2. Voorstel per e-mail met verschillende videoproductieopties, prijzen en voorbeelden
 3. Goedkeuring van de offerte en Algemene Voorwaarden
 4. Verzamelen van input en bestanden voor de werkopdracht
 5. Schrijven en aanpassen van het script totdat het naar wens is
 6. Uitwerken van het concept en beeldscript tot in detail
 7. Opstellen van de werkopdracht met alle input en bestanden
 8. Samenstellen van het team (cameraman, regisseur, geluidsman, editor, animator, drone-piloot, livestream expert, voice-over)
 9. Klaarmaken en testen van apparatuur
 10. Filmen op locatie of in de studio volgens briefing en eventuele extra wensen
 11. Beeldmateriaal inladen en geheugenkaarten wissen
 12. Voorbewerken van het beeldmateriaal
 13. Eerste versie opleveren en uploaden naar ons online feedbackplatform
 14. Verzamelen en verwerken van feedback op de eerste versie
 15. Tweede versie opleveren, enzovoort, tot de definitieve versie is bereikt
 16. Opleveren van social media formaten en ondertitelde versies
 17. Controleren of alles naar wens is

5. Wat is de ideale lengte voor een succesvolle shareholder video?

De ideale lengte van een shareholder video varieert, afhankelijk van uw doelstellingen, doelgroep en het gekozen platform. Meestal vallen video’s tussen de 1 en 3 minuten.

Voor een effectieve structuur combineren we het Golden Circle-model van Simon Sinek met het AIDA-model van Elmo Lewis. Begin met het ‘Waarom’, gevolgd door ‘Hoe’ en ‘Wat’. Het AIDA-model zorgt ervoor dat we de kijker betrekken en aansporen tot actie.

Structuur van een effectieve shareholder video

Een professioneel script van ongeveer 300 woorden, gelijk aan ongeveer 2 minuten video, zou als volgt zijn opgebouwd:

 • 0-20 sec = WAAROM? Waarom is deze video interessant voor de kijker? (Aandacht)
 • 20-60 sec = HOE? Hoe kan de kijker geholpen worden met dit probleem? (Interesse)
 • 60-90 sec = HOE? Hoe kan de kijker nog meer ondersteund worden? (Verlangen)
 • 90-120 sec = WAT? Wie bent u, wat biedt u en hoe kunnen zij contact opnemen? (Actie)
Videomarketing video strategie storytelling Videobrouwerij colden circle 2024 bedrijfsvideo maken

6. Wat zijn de mogelijkheden voor het maken van een shareholder video?

Bij Videobrouwerij bieden wij een breed scala aan diensten om u van begin tot eind te ondersteunen, van conceptontwikkeling tot distributie van de content. We zetten gespecialiseerde experts in voor elke fase van het project, waardoor u een volledig team achter uw productie heeft.

Onze volledige dienstverlening omvat onder andere:

 • Strategieontwikkeling en conceptvorming
 • Redactioneel werk en projectmanagement
 • Opnames op locatie en in de lucht
 • Gebruik van stabilisatieapparatuur
 • Regie en productiebegeleiding
 • Het afnemen van interviews
 • Audio-opnames
 • Inzet van acteurs en presentatoren
 • Drone-opnames
 • Gebruik van onze filmstudio
 • Voice-over opnames
 • Videomontage
 • Toevoeging van achtergrondmuziek
 • Sound design en geluidseffecten
 • Animatie van logo’s
 • 2D en 3D animatie
 • Titelanimatie en ondertiteling
 • Vertalingen in diverse talen
 • Aanpassingen voor social media
 • Contentdistributie
 • Livestreaming

8. Wat is de Return on investment (ROI) van een shareholder video?

Een shareholder video kan een hoge ROI bieden als alle aspecten, van doelstelling tot distributie, kloppen. Bij Videobrouwerij stellen wij voor elke productie een team van experts samen. Dit garandeert dat elke fase van uw shareholder video met de hoogste kwaliteit wordt voltooid.

De ROI van een shareholder video

Bij Videobrouwerij variëren de kosten voor een shareholder video gemiddeld tussen de €1.200 en €4.000. Als u van plan bent om uw video over een periode van drie jaar te gebruiken, komt dit neer op een maandelijkse investering van €30 tot €100. De impact van uw video op marketing en sales over deze periode is aanzienlijk groter.

Vooral in de B2B-sector is de ROI van videoproducties aanzienlijk. Een enkele nieuwe klant kan al voldoende zijn om de kosten van de video te dekken.

9. Shareholder video zelf maken of laten maken door Videobrouwerij?

Het lijkt misschien eenvoudig om zelf een shareholder video te maken: een script schrijven, een camera huren en beginnen met filmen. Dit wordt echter vaak onderschat. De tijd, kennis en ervaring die nodig zijn voor een kwalitatieve video zijn aanzienlijk.

Bedrijven die zelf een video proberen te maken, komen vaak bij ons terug voor een professionele productie. ‘Goedkoop is duurkoop’ geldt zeker voor videoproducties. U wilt de beste versie van uw bedrijf presenteren. Bespaar tijd en budget door direct een professionele video te laten maken door Videobrouwerij.

10. Hoe kan ik mijn shareholder video effectief verspreiden en promoten?

Tien jaar geleden was YouTube het enige platform voor video’s. Tegenwoordig zijn video’s de populairste vorm van content op diverse platforms. Elk platform vereist een unieke aanpak. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een specifieke methode ontwikkeld.

Succesvolle video distributie in 8 stappen:

 1. Voorbereiding en planning: doelgroep bepalen, content plan maken, publicatiekalender opstellen.
 2. Productie: hoogwaardige opnames, extra materiaal zoals behind the scenes en interviews.
 3. Postproductie: edits voor verschillende kanalen, voorzien van ondertitels en grafische elementen.
 4. Distributie: verspreiding via eigen kanalen, website, nieuwsbrief, partnerships en betaalde promoties.
 5. Cross-promotie: creëren van teasers, highlights, gifjes en afbeeldingen.
 6. Analyse en optimalisatie: prestaties volgen, gebruik maken van analytics tools, A/B-tests uitvoeren.
 7. Feedback en aanpassingen: feedback verzamelen en aanpassen voor toekomstige distributie.
 8. Update en hergebruik: content updaten voor hergebruik op een later tijdstip.

Shareholder video laten maken door Videobrouwerij

Wilt u een op maat gemaakte shareholder video laten maken? Professioneel en binnen uw budget? Kies dan voor een video van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Shareholder video laten maken