Skip to main content

Video advertentie laten maken

Promoot uw merk met krachtige videoadvertenties

Wilt u uw merkbekendheid vergroten, meer klanten aantrekken of uw producten onder de aandacht brengen? Dan is een videoadvertentie de perfecte oplossing.

Waarom een videoadvertentie?

Een videoadvertentie is een krachtig marketinginstrument dat uw boodschap snel en effectief overbrengt. Het geeft u de mogelijkheid om uw merkidentiteit te versterken, uw producten of diensten te promoten, en een blijvende indruk achter te laten bij uw doelgroep. Met een professionele videoadvertentie kunt u uw merk onderscheiden en uw doelgroep betrekken op een visueel aantrekkelijke manier.

Onze aanpak

Bij Videobrouwerij werken we samen met u om een op maat gemaakte videoadvertentie te creëren die uw unieke verhaal vertelt. We beginnen met een grondige analyse van uw merk en uw doelstellingen. Ons creatieve team ontwikkelt een concept dat past bij uw visie en zorgt voor een professionele productie, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en technieken.

Onze montagespecialisten zorgen ervoor dat de videoadvertentie perfect aansluit bij uw merkidentiteit. Dit omvat alles, van visuele effecten tot geluid. Het eindresultaat is een impactvolle videoadvertentie die uw boodschap op een effectieve en boeiende manier overbrengt.

Waarom kiezen voor Videobrouwerij?

Met meer dan een decennium ervaring en duizenden videoproducties voor diverse klanten, van bedrijven tot overheden, zijn wij uw ideale partner voor het maken van videoadvertenties. Van bedrijfsfilms tot promotievideo’s en animaties, wij hebben de expertise om uw boodschap tot leven te brengen.

Videobrouwerij onderscheidt zich door creativiteit, technische vaardigheden en klantgerichtheid. Wij maken video’s die niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar ook een sterk verhaal vertellen. Onze jarenlange ervaring in videoproductie verzekert u van de hoogste kwaliteit.

Wij bieden een volledige service, van concept tot post-productie. Wij regelen alle technische details zodat u zich kunt concentreren op uw boodschap. Ons doel is om het proces zo soepel en probleemloos mogelijk te maken voor u.

Professionele videoadvertentie laten maken door Videobrouwerij

Klaar om uw merk op een opvallende manier te promoten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met het maken van een professionele videoadvertentie. Vraag een offerte aan, plan een meeting in of download onze prijslijst.

Neem contact op met Ben Balvers via 06 54 64 54 00.

Video advertentie laten maken - videobrouwerij

Specificaties

> Dienst: Videoadvertentie laten maken
> Specialisme: Full-service, van begin tot eind
> Geschikt: Online, Social Media, TV
> Kwaliteit: 4K / ultra HD
> Eerste versie: binnen 3 – 5 werkdagen
> Definitieve versie: 1 – 2 weken na opnamedag
> Review rondes: 3 Gratis aanpassingen
> Extra opties: Interviews, voice-over,
ronin, drone, logo animatie, kleureffecten,
social media formaten en meer!
> Producties: 2.500 videoadvertenties
> Klanten: 350 bedrijven en organisaties.
> Ervaring: 10 jaar

Prijslijst

Download onze prijslijst:

Prijslijst downloaden

Offerte

Vraag een offerte aan:

Offerte aanvragen

Contact

Plan een afspraak bij ons in:

Meeting inplannen

Of bel Ben Balvers op: 06 54 64 54 00.

Ruim 350 klanten en 2.500 projecten gingen u voor

Een goeie prijs-kwaliteit

Jeroen Peters, Eigenaar bij De Wijnzaak BV

”Videobrouwerij heeft voor ons een strakke bedrijfsvideo gemaakt conform onze wensen. Een goeie mix van professionaliteit, kwaliteit en prijs.”

Wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!

Dorien de Beurs-Leguijt, Hoofd Marketing bij Anton Groep

”Wij hebben afgelopen jaar 2 wervingsvideo’s bij de Videobrouwerij laten maken. Het contact verliep heel snel en soepel, er werd goed meegedacht met het script en het uitstellen van de draaidag ivm regen was totaal geen probleem. De video’s zijn naar volle tevredenheid opgeleverd, wij bevelen Videobrouwerij van harte aan!”

Erg prettige onderneming

Raymond Lohuis, Eigenaar bij Vhast Hypotheken

”Erg prettige onderneming om mee samen te werken. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!”

We are very happy!

Signe Møller, Marketing and Information Specialist bij Mitsubishi

”Nice company to work with. The film crew was very engaged in understanding our product and how to best convey our message. We are very happy with the technical instruction movie they made for us.”

Fijne en plezierige samenwerking

Lianne Bergmans, Senior Eventmanager bij PPeople

”Fijne en plezierige samenwerking gehad met de mannen van Videobrouwerij. Korte en vlotte werkwijze, ook denken ze goed met je mee.”

Veelgestelde Video advertentie vragen (FAQ’s)

1. Waarom een video advertentie?

Video advertenties hebben talloze voordelen die zowel uw marketingstrategie versterken als uw publiek beter bereiken. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

 1. Aantrekkelijke Communicatie: Video advertenties maken het mogelijk om uw boodschap op een duidelijke en boeiende manier te presenteren. Visuele en auditieve elementen helpen om ingewikkelde concepten eenvoudig uit te leggen.
 2. Hogere Merkherkenning: Creatieve en unieke video advertenties onderscheiden uw merk van de concurrentie. Ze versterken de merkidentiteit en vergroten de herkenbaarheid.
 3. Emotionele Band: Video’s kunnen emotie en persoonlijkheid overbrengen, wat helpt bij het opbouwen van een emotionele connectie met uw publiek.
 4. Verhoogde Betrokkenheid: Visuele content, zoals video’s, trekt meer aandacht en genereert meer betrokkenheid dan alleen tekst of afbeeldingen. Dit leidt tot hogere engagement rates op sociale media en andere platforms.
 5. SEO Voordelen: Geoptimaliseerde video advertenties kunnen de zoekmachine rankings verbeteren. Ze houden bezoekers langer op uw site, wat een positief signaal is voor zoekmachines zoals Google.
 6. Veelzijdige Gebruiksmogelijkheden: Video advertenties kunnen op diverse platforms en in verschillende formaten worden gebruikt, van websites en sociale media tot presentaties en evenementen.
 7. Verhoogde Conversies: Video advertenties kunnen de conversieratio’s verhogen. Een pakkende en overtuigende video kan kijkers aansporen tot actie, zoals het kopen van een product of het aanvragen van een dienst.
 8. Effectieve Training en Educatie: Video’s kunnen ook intern worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het trainen van medewerkers of het uitleggen van nieuwe processen.
 9. Lange Termijn Waarde: Een kwalitatieve video advertentie kan jarenlang relevant blijven, waardoor het een kosteneffectieve investering is voor lange termijn marketingdoeleinden.
 10. Meetbare Resultaten: Moderne technologie maakt het mogelijk om gedetailleerde analyses te verkrijgen van hoe uw video presteert, wat inzicht geeft in kijkersgedrag en voorkeuren.

2. Wat kost het maken van een video advertentie?

De kosten voor het maken van een video advertentie variëren afhankelijk van uw specifieke wensen, behoeften, doelstellingen en budget.

Wilt u meer informatie over onze tarieven, een persoonlijke offerte ontvangen of een afspraak maken voor een gesprek? Ontdek meer via de volgende opties:

Offerte aanvragen
Prijslijst downloaden
Meeting inplannen

Voor direct contact kunt u bellen met Ben Balvers op het nummer: 06 54 64 54 00.

3. Hoe lang duurt het maken van een video advertentie?

Wij kunnen een video advertentie voor u maken binnen 1 – 3 weken.

Onze productieplanning ziet er als volgt uit:

 • Week 1: Voorbespreking, offerte samenstellen, input verzamelen, concept uitwerken en een eerste versie van het script.
 • Week 2: Definitieve versie van het script, beeldscript, draaidag en eventuele voice-over opname.
 • Week 3: Eerste versie, feedback ontvangen via ons online feedback platform, tweede versie, feedback, derde versie, feedback en definitieve versie.

4. Wat is jullie werkwijze voor het laten maken van een video advertentie?

In ruim 10 jaar hebben wij onze werkwijze tot in detail geoptimaliseerd. Dit is een stap-voor-stap overzicht van onze werkwijze voor het laten maken van een video advertentie:

 1. Voorbespreking via telefoon, video meeting of persoonlijke afspraak
 2. Voorstel per e-mail met meerdere videoproductie keuzes, prijzen en voorbeelden
 3. Akkoord op officiële video advertentie offerte en Algemene Voorwaarden
 4. Input en bestanden verzamelen voor onze Werkopdracht
 5. Script schrijven en eventuele feedback daarop verwerken tot deze naar wens is
 6. Concept en beeldscript tot in detail uitwerken tot deze naar wens is
 7. Werkopdracht opstellen met alle bovenstaande input en bestanden
 8. Team samenstellen (keuze uit: cameraman, regisseur, geluidsman, editor, animator, drone-piloot, livestream expert, voice-over)
 9. Apparatuur opladen, testen, klaarleggen en inpakken
 10. Filmen op locatie (of in onze filmstudio) op basis van de briefing en eventuele extra wensen op de draaidag
 11. Beeldmateriaal inladen op onze server en de geheugenkaartjes wissen
 12. Voormontage van het beeldmateriaal
 13. Opleveren eerste versie en uploaden in ons online feedback platform met een linkje naar de klant
 14. Feedback V1 verzamelen en aanpassen
 15. Tweede versie opleveren enzovoort tot we een definitieve versie hebben bereikt
 16. Social media formaten en ondertitelde versies maken en opleveren
 17. Controle of alles helemaal naar wens is

5. Hoe lang moet een succesvolle video advertentie zijn en hoe is dat opgebouwd?

De ideale lengte voor een video advertentie hangt af van verschillende factoren zoals uw doelstelling, de doelgroep, het gekozen platform en de kernboodschap die u wilt overbrengen. Echter, gebaseerd op onze ervaring, valt 90% van onze advertenties binnen de tijdsduur van 30 seconden tot 1 minuut.

Bij het structureren van een succesvolle video advertentie, gebruiken we het AIDA-model van Elmo Lewis uit de 19e eeuw. Het AIDA-model helpt ons om nauw aan te sluiten bij de fase waarin de kijker zich bevindt binnen het aankoopproces.

Structuur van een effectieve video advertentie
Voor het creëren van een effectieve video advertentie beginnen we met de vraag: ‘Waarom is deze advertentie relevant voor de kijker? Welk probleem ervaart de kijker en waarom zou hij of zij de video moeten bekijken?’ Zodra de interesse van de kijker is gewekt, presenteren we een oplossing, ondersteund met praktijkvoorbeelden. Vervolgens bouwen we verlangen op door de unique selling points (USP’s) te benadrukken. Ten slotte is het tijd voor de call-to-action.

Voorbeeld
Stel, we ontwikkelen op basis van uw input een professioneel script van ongeveer 150 woorden, wat neerkomt op zo’n 1 minuut of 60 seconden video. De opbouw van deze 60 seconden zou dan als volgt zijn:

 • 0-10 sec = WAAROM? ‘Waarom is deze video interessant voor deze specifieke kijker?’ (Aandacht)
 • 10-30 sec = HOE? ‘Op welke manier kan de kijker geholpen worden met dit probleem?’ (Interesse)
 • 30-45 sec = HOE? ‘Op welke andere manieren kan de kijker nog meer ondersteund worden?’ (Verlangen)
 • 45-60 sec = WAT? ‘Wie bent u, wat kunt u betekenen voor de kijker en hoe kunnen zij in contact komen met u?’ (Actie)
Videomarketing video strategie storytelling Videobrouwerij colden circle 2024 bedrijfsvideo maken

6. Wat zijn al jullie mogelijkheden voor het maken van een video advertentie?

Bij Videobrouwerij staan we klaar om u te ondersteunen van begin tot eind, van het vaststellen van uw doelen tot aan de distributie van de content, en alles daar tussen in. Als full-service videoproductiebedrijf bieden wij een compleet pakket aan diensten. Tijdens een initiële bespreking brengen we in kaart wat er nodig is op het gebied van conceptontwikkeling, redactie, productie en post-productiewerkzaamheden. Voor iedere fase van het project zetten we gespecialiseerde experts in die u bijstaan. Dit betekent dat er niet slechts één persoon verantwoordelijk is voor diverse taken, maar dat een volledig team in co-creatie met u werkt aan uw productie.

Indien u besluit om voor uw video advertentie gebruik te maken van ons volledige dienstenaanbod, dan omvat onze ondersteuning onder meer:

 • Strategieontwikkeling en conceptvorming
 • Redactioneel werk en projectmanagement
 • Opnames op locatie, op het water en vanuit de lucht
 • Gebruik van stabilisatieapparatuur zoals Ronin en kranen
 • Regie en productiebegeleiding
 • Het afnemen van interviews
 • Audio-opnames
 • Inzet van acteurs, figuranten, presentatoren en hosts
 • Drone-opnames
 • Gebruik van onze filmstudio
 • Voice-over opnames
 • Videomontage
 • Toevoeging van achtergrondmuziek
 • Sound design en geluidseffecten
 • Animatie van uw logo
 • 2D en 3D animatie
 • Titelanimatie en ondertiteling
 • Vertalingen in bijna alle talen
 • Aanpassingen voor social media
 • Contentdistributie
 • Livestreaming

8. Wat is de Return on investment (ROI) van een video advertentie?

Een video advertentie levert een zeer hoge ROI op als alles vanaf doelstelling tot aan distributie klopt. Bij Videobrouwerij stellen wij voor elke aanvraag een dream-team samen van experts op elk onderdeel. Uiteraard met één vast aanspreekpunt. Op deze manier garanderen wij dat elke productie fase van uw video advertentie met de hoogste kwaliteit wordt voltooid.

De ROI van een video advertentie
Bij Videobrouwerij variëren de kosten voor een video advertentie gemiddeld tussen de €1.200 en €4.000. Als u van plan bent om uw video advertentie over een periode van drie jaar in te zetten, dan komt dit neer op een maandelijkse investering van tussen de €30 en €100. De impact van uw video advertentie op marketing en sales over deze periode is aanzienlijk groter. Zet dit eens af tegen alternatieven zoals beursstands of advertenties in vakbladen, die vaak veel duurder zijn en een kortere impactduur hebben.

Vooral in de B2B-sector is de ROI van videoproducties aanzienlijk. Gezien de vaak hoge orderwaarden in B2B, kan de investering in een video advertentie snel worden terugverdiend. In sommige sectoren kan het aantrekken van slechts één nieuwe klant al voldoende zijn om de kosten van de video te dekken.

9. Video advertentie zelf maken of deze laten maken door Videobrouwerij?

Waarom zou u niet zelf snel een video advertentie kunnen maken? Een script schrijven, een camera huren, op de opnameknop drukken, wat knippen en plakken in een gratis videobewerkingsprogramma en voilà, toch? Dit is een gedachtegang die veel mensen lijken te hebben.

We horen vaak van bedrijven dat ze van plan zijn om eerst zelf een ‘video advertentie‘ te produceren. De keuze voor het woord ‘advertentie’ onthult vaak al de onderschatting van de taak. Iedereen die zich bewust is van de tijd, kennis, ervaring en het budget dat nodig is voor een kwalitatief goede video advertentie, zal niet snel de term ‘advertentie’ gebruiken. Vaker dan niet, krijgen we enkele dagen na zo’n uitspraak alsnog een verzoek voor het produceren van een ‘professionele video advertentie‘.

Het adagium ‘goedkoop is duurkoop‘ is zeker van toepassing op de productie van video advertenties. U wilt immers de beste versie van uw organisatie presenteren door middel van een video advertentie. Dit draagt bij aan snellere groei, meer serieus genomen worden en het bereiken van een effectieve impact. Bespaar uzelf daarom tijd, moeite en budget door het direct goed aan te pakken met een professionele video advertentie van Videobrouwerij.

10. Hoe kan ik mijn video advertentie effectief verspreiden en promoten nadat deze is gemaakt?

Ruim 10 jaar geleden was YouTube het enige platform voor video advertenties. In de jaren daarna heeft videocontent een enorme evolutie doorgemaakt en zijn video’s nu de meest populaire vorm van content. Echter heeft elk platform zijn eigen unieke video aanpak. Een universele video distributie is daarom niet langer effectief. Daarom hebben wij bij Videobrouwerij een unieke methode ontwikkeld.

Een succesvolle video advertentie distributie in 8 stappen:

 1. Voorbereiding en Planning: doelgroep definiëren, content plan, publicatiekalender.
 2. Productie: hoogwaardige opnames, extra materiaal zoals behind the scenes en interviews
 3. Postproductie: edits voor verschillende kanalen, met ondertitels en grafische elementen.
 4. Distributie: op eigen kanalen, website, nieuwsbrief, partnerships, gastblogs en betaalde promoties.
 5. Cross-promotie en synergie op sociale media: creëer teasers, highlights, gifjes en afbeeldingen.
 6. Analyse en optimalisatie: volg de prestaties, gebruik analytics tools en doe proeven met AB tests.
 7. Feedback en aanpassingen: verzamel feedback en doe aanpassingen voor toekomstige distributie.
 8. Update en hergebruik: update de content voor hergebruik op een later tijdstip.

Video advertentie laten maken door Videobrouwerij

Wilt u een op maat gemaakte video advertentie laten maken? Doeltreffend en binnen uw budget? Kies dan voor een video advertentie van Videobrouwerij.
Klik verder op één van de volgende buttons of neem contact op met Ben Balvers op 06 54 64 54 00.

Home » Diensten » Video advertentie laten maken